Hol lehet segíteni programozással?
Egy kicsit tudok programozni, és szeretném ha gyarapodna a tudásom, van esetleg olyan dolog, amit meg tudok csinálni, úgy hogy közben azért tanuljak is.
Ezt online gondoltam, van esetleg valamilyen csapat vagy ilyesmi ahol tudnak ebben segíteni?
Prog.hu-n elég jól összeszokott csapat van, de ők elvárják, hogy akkor kérdezz, ha már 3-adszor sem találod a Google-ben.
Tanuláshoz javaslom, hogy tűzz ki magad elé egy kisebb-nagyobb célt (raktár program az örök klasszikus) és próbáld azt önállóan megcsinálni. Ha elakadsz v. nem világos, akkor kérdezz a fentebb említett portálon!
Én is gondolkodtam ezen az online & group dolgon.
Én elkezdtem egy C# & MySQL combós alkalmazást. Bár ez localhoston pörög(még). Mire szeretnél fejleszteni kérdező?
Talán még esélyes lehet az Open Source. Bár ott nem tudom mennyi szakmai tapasztalatot "követelnek" meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!