Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Konkrét elvem van a mestersége...

Konkrét elvem van a mesterséges intelligenciával kapcsolatban válemények?

Figyelt kérdés
még mindig nem adtam fel és most már elő tudok hozakodni valamivel szóval nem arról van szó,hogy rájöttem hogyan lehet egy softverrel beszélgetni de van egy elképzelésem,hogyan lehet tudata egy ilyen jövőbeli intelligens softvernek. szóval arra jutottam,hogy a gépi tudat az nem más lessz mint egy text fájl amikor egy új elem kerül adatbázisba "a banán-t meg kell mosni mielőtt megesszük." az egész tudat szerkezete átrendeződik és ez a titok az egész értelmezés amit eddig felépített a software magának ha nemis túlságosan de megváltozik ha egy olyan bejegyzés jön,hogy "megölték az amerikai elnököt" akkor egy-egy ponton fog irreálisan megváltozni a felépített struktúra
2014. jún. 23. 05:16
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

A mesterséges intelligenciában vannak módszerek például az ellentmondó adatok kezelésére. De például a józan ész modellezése ennél sokkal nehezebb. Erre készül a Cyc.

[link]

Ahol is az adatokat Common Lisp fájlok tárolják. De tárolhatják adatbázisokban is, ma már tudnak a Lisp nyelvjárások adatbázist kezelni.

2014. jún. 23. 21:43
 42/45 anonim ***** válasza:
#40ik xD te vagy a legjobb xD
2014. jún. 23. 23:21
 43/45 A kérdező kommentje:
a 40es tényleg adja!
2014. jún. 23. 23:36
 44/45 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ragadj tollat és papírt és írd le az ötletedet. Ha nem is lesz belőle egy MI, akkor is el tudod adni Z-kategóriás sci-fi regénynek.
2014. jún. 24. 10:49
 45/45 anonim ***** válasza:
Coursera-n van jelenleg Machine Learning kurzus, szerintem neked is érdekes lehet.
2014. jún. 24. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!