Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Konkrét elvem van a mestersége...

Konkrét elvem van a mesterséges intelligenciával kapcsolatban válemények?

Figyelt kérdés
még mindig nem adtam fel és most már elő tudok hozakodni valamivel szóval nem arról van szó,hogy rájöttem hogyan lehet egy softverrel beszélgetni de van egy elképzelésem,hogyan lehet tudata egy ilyen jövőbeli intelligens softvernek. szóval arra jutottam,hogy a gépi tudat az nem más lessz mint egy text fájl amikor egy új elem kerül adatbázisba "a banán-t meg kell mosni mielőtt megesszük." az egész tudat szerkezete átrendeződik és ez a titok az egész értelmezés amit eddig felépített a software magának ha nemis túlságosan de megváltozik ha egy olyan bejegyzés jön,hogy "megölték az amerikai elnököt" akkor egy-egy ponton fog irreálisan megváltozni a felépített struktúra
2014. jún. 23. 05:16
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted az a "text fájl" hány exabyte méretű lesz és meddig tart benne megtalálni valamit?
2014. jún. 23. 05:19
 2/45 A kérdező kommentje:

pont kihagytam a lényeget,hogy mindkét bevitel esetében megváltozik az egész struktúra minden tagja csak másképpen lekicsinyitve:

banán 1-1-2-1

elnök 1-1-37463-26354-455362-32-1-1

2014. jún. 23. 05:25
 3/45 A kérdező kommentje:

de igazából ha valóságalapú akarok lenni az elnök tagjai nem fognak irreálisan megváltozni mivel a sajátosan felépített struktúrák nem fognak az elnökre nagy hangsújt fektetni mivel ha megölik akkor milessz? nem megy el az internet.

az emberi intelligencia ha a tv-ben látna ilyet akkor bizony nagy hangsújt fektetne rá mert lehet háborúhoz is vezethet.

2014. jún. 23. 05:44
 4/45 A kérdező kommentje:
ja és igazából az irreális az csak a változások eloszlását jelenti a változások száma mindig ugyanannyi.
2014. jún. 23. 05:53
 5/45 Tengor ***** válasza:
100%

A text fájlt felejtsd el, az lassú. Tudom, hogy csak képletesen értetted, de egy clusterezett SQL lényegesen gyorsabb lesz!

A számok azok mit jelölnek az egyes termek után?

2014. jún. 23. 07:13
 6/45 A kérdező kommentje:

két objektum összefüggésének értéke az adott helyzetben.

az objektum lehet egy mondat egy szó vagy egy softvare által írt értelmezési szabályzat. mivel az összes érték száma=az adatbázisban tárolt objektumok faktoriálisával tökmindegy,hogy képletesen text fájl vagy sql...

2014. jún. 23. 07:35
 7/45 A kérdező kommentje:
de igazából az a text fájl az a software lelkéből kinyert natív kód lenne ami értelmetlen karakter sorozat. szóval nem az a kérdés,hogy sql... az sql a html a programnyelvek mind arra vannak,hogy összeköttetést teremtsenek az ember és a gép között a gép és a gép között nincs ilyesmire szükség natívan kommunikálnak.
2014. jún. 23. 07:43
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Sql? Az sem valami gyors éppenséggel :-D

De egyébként kérdező! Miért nem tanulsz inkább a mesterséges intelligenciáról.

2014. jún. 23. 07:44
 9/45 A kérdező kommentje:

nagyon egyszerű. nekemis van intelligenciám tegyük fel isten teremtett. tegyük fel isten egy "felsőbbrendű lény"--önmagát reprodukálta? a saját "intelligenciáját"? nem alacsonyabb rendű lényeket hozott létre amik sose lesznek olyan intelligensek mint ő maga. ha mi játszanánk isten szerepét nem lennénk képesek nagyobbat alkotni önmagunknál. ezértis én csak játszogatok ezzekkel az ötletekkel de hiszem,hogy ez nem lehetséges a=5 a1=5

a lehet nagyobb 5-nél? a1-"nem tudom" a-"nem tudom"

a1 lehet nagyobb 5nél? a1-"nem tudom" a-"persze,hogy lehet hiszen az én hatáskörömbe tartozik én adok neki értéket"

2014. jún. 23. 07:57
 10/45 A kérdező kommentje:
na basszus ezt elcsesztem mert a1 az alacsonyabb rendű nem lehet nagyobb az istennél haggyukezt a badarságot minek ilyenhülyeségekkel foglalkozni élni kell!
2014. jún. 23. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!