Konkrét elvem van a mesterséges intelligenciával kapcsolatban válemények?
pont kihagytam a lényeget,hogy mindkét bevitel esetében megváltozik az egész struktúra minden tagja csak másképpen lekicsinyitve:
banán 1-1-2-1
elnök 1-1-37463-26354-455362-32-1-1
de igazából ha valóságalapú akarok lenni az elnök tagjai nem fognak irreálisan megváltozni mivel a sajátosan felépített struktúrák nem fognak az elnökre nagy hangsújt fektetni mivel ha megölik akkor milessz? nem megy el az internet.
az emberi intelligencia ha a tv-ben látna ilyet akkor bizony nagy hangsújt fektetne rá mert lehet háborúhoz is vezethet.
A text fájlt felejtsd el, az lassú. Tudom, hogy csak képletesen értetted, de egy clusterezett SQL lényegesen gyorsabb lesz!
A számok azok mit jelölnek az egyes termek után?
két objektum összefüggésének értéke az adott helyzetben.
az objektum lehet egy mondat egy szó vagy egy softvare által írt értelmezési szabályzat. mivel az összes érték száma=az adatbázisban tárolt objektumok faktoriálisával tökmindegy,hogy képletesen text fájl vagy sql...
Sql? Az sem valami gyors éppenséggel :-D
De egyébként kérdező! Miért nem tanulsz inkább a mesterséges intelligenciáról.
nagyon egyszerű. nekemis van intelligenciám tegyük fel isten teremtett. tegyük fel isten egy "felsőbbrendű lény"--önmagát reprodukálta? a saját "intelligenciáját"? nem alacsonyabb rendű lényeket hozott létre amik sose lesznek olyan intelligensek mint ő maga. ha mi játszanánk isten szerepét nem lennénk képesek nagyobbat alkotni önmagunknál. ezértis én csak játszogatok ezzekkel az ötletekkel de hiszem,hogy ez nem lehetséges a=5 a1=5
a lehet nagyobb 5-nél? a1-"nem tudom" a-"nem tudom"
a1 lehet nagyobb 5nél? a1-"nem tudom" a-"persze,hogy lehet hiszen az én hatáskörömbe tartozik én adok neki értéket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!