Szerintetek tényleg máshogy programoznak a nők mint a férfiak? Másképp gondolkodnánk, mint ti?
"legyen kövér, sánta, büdös, vagy akár nő."
Élőben ezt kicsit átfogalmazva prezentáld :) :D
Én nem tudom,hogy másként programoznak-e.
Nő vagyok, tanuló az egyik suliban, programozói szakon.
Suliban nincs válogatás nő és férfi közt.
Igaz, az tény,hogy már az jó,ha egy csoportban(akiket ugyanabban az évben vettek fel, ugyanarra a szakra és ugyanarra a "tipusba" (nappali,levelező,esti...) van 5 nő...
Nem ritka,hogy az órákon én vagyok az egyedüli nő.
Az,hogy másként programoz a nő...Talán nincs olyan ismertetőjegy szerintem,ami alapján mondhatnánk:
"jé,ezt a programot egy nő írta!!!!"
Ez amúgy pontosan annyira értelmes (semennyire) kérdés, mint az, hogy "A nők máshogy oldanak meg differenciál egyenletet, mint a férfiak?"
A programkódból mindössze azt lehet leszűrni, hogy aki írta érti-e a feladatot, tudja, mit akar csinálni, és ismeri-e a megvalósításhoz szükséges rendelkezésére álló eszközöket, vagy sem.
Hülyét kapok ettől az esélyegyenlőségtől.
Egy dolog ha valakit támogatunk, de előnyben részesíteni szerintem álságos és demagóg.
Nem a cél vonalat kell közelebb tenni a nőknek, hanem a start vonalat kell ugyan ott meghúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!