Szerintetek tényleg máshogy programoznak a nők mint a férfiak? Másképp gondolkodnánk, mint ti?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 14:28
1/17 anonim válasza:
Igen, a nők minden sor után pontosvessző helyett szmájlit tesznek.
3/17 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés volt! :D
2014. jún. 20. 14:34
5/17 anonim válasza:
#2 vagyok
Nem láttam még példát arra, hogyan programozik egy hölgy. Én azt látom, hogy férfiak között is van olyan, hogy másképp indulnak neki egy programozási problémának. Szerintem emberek között (is) van/lehet különbség, nem (csak) nemek között. Ami szerintem természetes dolog. :)
#4 meg rosszul következtet
7/17 SimkoL válasza:
Mivel nem egyetemen tanultam programozni :) az elején a józan paraszti eszemre hagyatkozva oldottam meg a problémákat nem úgy ahogy 'előírás' lenne. Utólag visszanézve sokszor jobb volt. Nem vagyunk egyformák -hál' Istennek-
8/17 iostream válasza:
Mindenki máshogy kódol. Nem hiszem, hogy lenne tipikusan női stílus, de olyan kevés női programozó van (aki tényleg az), hogy nehéz ilyet vizsgálni.
9/17 anonim válasza:
Én lévén egyetemen is oktatok találkozok lányokkal is, bár kevéssel az tény. Azt veszem észre, hogy kevés van belőlük, az arány köztük ugyanolyan mint a fiúknál tehetségességi szempontból, nyilván kicsit más a gondolkodásuk, de a végeredmény jó szokott lenni :)
10/17 anonim válasza:
Ahány ember annyiféle kód.
Az hogy valami mennyire jó, jól megtervezett, gyors vagy stabil a szakember tapasztalata és az elméleti tudása határozza meg.
Dolgoztam olyan projektben amit egy női programozó kezdett el, de mivel jól meg volt tervezve tudtam haladni. Persze a konvenciónk nem egyezett, de ez most mindegy.
Akiben van elkötelezettség és képes tanulni élete végéig az jó kódot csinál, legyen kövér, sánta, büdös, vagy akár nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!