A népszerű, általános célú programozási nyelvek közül szerintetek is a Java a legrosszabb?
relatív mi rosszabb...
Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb.
JAVA -nak is meg van a maga szerepe, és helye.
"Van egy csomó, aminek a nevét se hallottad még (én se) és nem véletlenül... Tuti, hogy van rosszabb."
Biztos, de a kérdésben csak a népszerű nyelvekről van szó. Vagyis, inkább azon nyelvekre gondolok, amelyekről a legtöbb programozó már hallott.
Van rosszabb persze, de azok között, amiket senki nem használ, azok között nyilván nem nehéz rosszakat találni.
Szerintem sem rossz a Java. Általában nem a nyelvvel van a baj, hanem a programozóval.
Egyébként te miért nem programozni tanulsz, ahelyett, hogy szítod a feszültséget? (micsoda képzavar!)
"Nekem semmi bajom nincs a Java-val."
Ha semmiért nem rossz, akkor miért jó? :D
"Szerintem sem rossz a Java. Általában nem a nyelvvel van a baj, hanem a programozóval. "
Az eddigi válaszok alapján én is így gondolom. Egyik válaszolónak sem a nyelvvel volt problémája, vagyis a programozókkal van baj :D
"Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb. "
Hány alternatíváját próbáltad már?
- Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb.
- Hány alternatíváját próbáltad már?
- Csak az elterjedtebbeket: ASP, JSP, CGI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!