Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A népszerű, általános célú...

A népszerű, általános célú programozási nyelvek közül szerintetek is a Java a legrosszabb?

Figyelt kérdés
Tudtok mondani a Java-nál rosszabbat? A PHP rosszabb, de azt webfejlesztésen kívül másra nagyon ritkán használják.
2014. jún. 18. 16:06
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
71%
Van egy csomó, aminek a nevét se hallottad még (én se) és nem véletlenül... Tuti, hogy van rosszabb.
 2/60 anonim ***** válasza:
88%
Nekem semmi bajom nincs a Java-val.
 3/60 anonim ***** válasza:
75%

relatív mi rosszabb...

Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb.

JAVA -nak is meg van a maga szerepe, és helye.

2014. jún. 18. 16:08
 4/60 A kérdező kommentje:

"Van egy csomó, aminek a nevét se hallottad még (én se) és nem véletlenül... Tuti, hogy van rosszabb."

Biztos, de a kérdésben csak a népszerű nyelvekről van szó. Vagyis, inkább azon nyelvekre gondolok, amelyekről a legtöbb programozó már hallott.

Van rosszabb persze, de azok között, amiket senki nem használ, azok között nyilván nem nehéz rosszakat találni.

2014. jún. 18. 16:08
 5/60 Tengor ***** válasza:
91%

Szerintem sem rossz a Java. Általában nem a nyelvvel van a baj, hanem a programozóval.

Egyébként te miért nem programozni tanulsz, ahelyett, hogy szítod a feszültséget? (micsoda képzavar!)

2014. jún. 18. 16:09
 6/60 A kérdező kommentje:

"Nekem semmi bajom nincs a Java-val."

Ha semmiért nem rossz, akkor miért jó? :D

2014. jún. 18. 16:09
 7/60 A kérdező kommentje:

"Szerintem sem rossz a Java. Általában nem a nyelvvel van a baj, hanem a programozóval. "

Az eddigi válaszok alapján én is így gondolom. Egyik válaszolónak sem a nyelvvel volt problémája, vagyis a programozókkal van baj :D

2014. jún. 18. 16:10
 8/60 A kérdező kommentje:

"Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb. "

Hány alternatíváját próbáltad már?

2014. jún. 18. 16:12
 9/60 anonim ***** válasza:
53%

- Én szeretem a PHP -t, maga területén egyik legjobb.

- Hány alternatíváját próbáltad már?

- Csak az elterjedtebbeket: ASP, JSP, CGI

2014. jún. 18. 16:15
 10/60 A kérdező kommentje:
CGI? Az nem is nyelv
2014. jún. 18. 16:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!