Hogy folytassam?
Figyelt kérdés
C++-ba szeretnék fájlt beolvasni, az interneten próbáltam keresgélni, de nem találtam azt a módszert ahogy én csináltam. Nekem erre kéne:
#include <stdlib.h>
#include <stdio.h>
int main () {
system ("pause");
return 0;
}
2014. jún. 15. 14:51
1/16 anonim válasza:
Mesélj, milyen módszereket találtál és melyik miért nem volt jó?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem rég kezdtem el tanulni és nem stdio-t és stdlib-et használt
2014. jún. 15. 14:54
3/16 anonim válasza:
Akkor keress úgy, hogy "c++ stdio file read".
4/16 A kérdező kommentje:
így se találok olyat amit én használtam :/
2014. jún. 15. 14:57
5/16 anonim válasza:
Hmm... és milyet használtál akkor?
6/16 anonim válasza:
Standard inputról beolvasás:
Az <stdio.h> a C-s módszerhez kell (printf, scanf).
C++-ban <iostream>-et illik használni (cin, cout).
Fájlból olvasás:
7/16 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy azt illik használni csak nem azzal tanultam és még nagyon kezdő vagyok és ez nagyon megzavar :(
2014. jún. 15. 15:00
8/16 anonim válasza:
De mivel tanultad??? És ha tanultad, miért nem megy? Órai programok nincsenek meg?
9/16 A kérdező kommentje:
Bent a sulis gépen és beolvasást még nem nagyon vettem :/ stdio.h-val és stdlib.h-val
2014. jún. 15. 15:03
10/16 anonim válasza:
De miért akadály ha más módszert kell használni? Még csak azt sem mondhatod, hogy nincs magyar leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!