Van olyan hogy html programozo?
Figyelt kérdés
Én ugy tudtam hogy az egy leiro nyelv,es nem minosul programozasnak..erre latom allashirdetes: junior html-programozokat keresunk
Na most a hirdetes feladoja se tudja, vagy en tudom rosszul?
2014. jún. 14. 22:35
1/3 anonim válasza:
A HTML nem programnyelv, hanem leíró nyelv. Te tudod jól. Az álláshirdetésben pedig "pongyolán" fogalmaztak.
2/3 Tengor válasza:
"Micike (HR) legyen kedves felírni, hogy az informatikai részlegre keresünk valakit, aki ért a HTML-hez" Micike fejében: "Informatikai részleg = programozó / rendszergazda => HTML-rendszergazda, HTML-programozó. Áááh ez utóbbi sokkal jobban hangzik" És már íródik is a hirdetés.
Igazából HTML programozó... inkább talán szerkesztő. Egyébként, aki kicsit is ért a HTML-hez az rövid időn belül elmozdul valamelyik programozói nyelv felé vagy a dizájn tervezés felé. Innentől kezdve pedig vagy JS/PHP programozónak hívják v. dizájnernek.
3/3 anonim válasza:
Ahogy leírták már, a HTML nem programnyelv, tehát az álláshirdetés megfogalmazása is helytelen. Szerintem a HTML-scripter vagy valami ilyesmi helyesebb, de ez a webfejlesztés alapja, ezért nem hiszem, hogy valakit alkalmaznak sima HTML kód írásáért, e mellé még kellene CSS, JavaScript meg esetleg PHP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!