Megéri Java-ban programozni?
Igazából nekem tetszik a Java, jobban mint a C-s dolgok, mondjuk osztályokat meg ilyeneket még nem csináltam, pedig elvileg ez a java előnye, de maga a struktúra nekem tetszik, és ha lehet akkor én ezt tanulnám tovább. Igaz, hogy a java platformfüggetlen, de azért sok mindenre nem lehet használni, mert már a szenzorokat is általában c-ben vagy egyébben programozzák.
Megéri tovább vinni a Java-t? Mert ha az eredeti jövőbeli tervem nem jön be, akkor a programozás lenne a b terv. Ugyan nem egyetemen, mert egyetemen még sok minden mást is megtanítTATnak velem, ergo erőszakolják, én pedig jobban szeretek a saját tempómban tanulni. Neten kezdtem, és egészen szépen fejlődtem, szóval nincs gond a "mert nem lehet mindent csak úgy megtanulni" dologgal, mert egyetem nélkül is nagyon jól meg lehet tanulni, csak önszorgalom kell.
"ezért kérdeztem csak, hogy melyikben van nagyobb potenciál?"
a potenciálnak elsősorban benned kéne lenni, az lenne a lényeg
Megéri továbbvinni a Javát? Úgy látszik, hogy igen. Ugyan a Tiobe-indexen beelőzte a C, de a különböző Java technológiákkal tele van minden.
A Java azért fut majdnem mindenütt, mert a Java virtuális gép futtatja, az pedig elég sok platformra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!