Szeretnék megtanulni elsősorban okos telefonokra alkalmazásokat programozni. Milyen nyelvet válasszak ki alapnak, és további gyakorlás céljából, ha azzal végeztem merre lépjek tovább?
WP-hoz C#, Androidhoz Java, iPhone-hoz ObjectiveC.
Ha megunsz egy nyelvet, tanuld a következő érdekeset. Végezni nem nagyon lehet, legalábbis nem 2-3 év.
> azt honnét fogom tudni, hogy tudok-e már programozni?
Ha valaki elkezd neked munkabért utalni havonta.
Vannak cégek, ahová felvesznek juniorokat, de kell hozzá egyetemi végzettség, meg erős szakmai angol (mondjuk tanulni sem leht engol nélkül). Ez egy ilyen szakma. Tudni akkor fogsz igazán, ha valakinek kellenek a cuccaid amiket írsz.
Hát így már nagyjából átlátom legalább ezt a részt!
Köszönöm a válaszokat! Egyetemi végzettség részemről ki van zárva...nincs rá lehetőségem. Angol tudásom középfokú, de írás talán üti a felsőfokot is, legalábbis tesztek alapján..., hát belevágok, aztán majd kiderül mire jutok vele! :)
OKJra én is gondoltam, de egyenlőre egyedül...aztán, ha továbbra is érdekel, akkor beiratkozok.
Egyetem: mert anyagilag és időben se engedhetem meg magamnak...sajna! :( Az eredményeim, meg anno nem olyanok voltak, h ösztöndíjat kaphassak, ha időben meg is tehetném, h oda járjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!