Tudnátok segíteni öröklődés jobb megértésében? C#
Figyelt kérdés
olyan példák kellenének amin kicsit jobban átlátnám, hogyan is kellene használni.Nem tudom h a konstruktort hogyan kell örökíteni pl, ha lehet. Előre is köszönöm aki ír pár dolgot, akár példákat, vagy oldalakat.2014. jún. 5. 14:01
2/7 A kérdező kommentje:
Jah, googlebe első oldalt végignéztem de szar...
2014. jún. 5. 17:46
3/7 A kérdező kommentje:
De azért ügyes voltal, kapsz egy csontot
2014. jún. 5. 17:47
4/7 anonim válasza:
A konstruktor nem öröklődik; a szülő konstruktorát meg kell hívni a konstruktorban.
6/7 anonim válasza:
Kezdjél el programozni, csinálj mindenféle példaprogramot.
Egyébként meg google a barátod.
7/7 anonim válasza:
Olvasd el a java agyhullám könyv idevágó fejezetét, azzal meglehet érteni. (Nem java függő.)
Én nem értek a c#-hoz, de szerintem ott sem öröklődik a konstruktor, csak az bővítő osztályokból példányosított objektumokra futnak le a fában feljebb lévő konstruktorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!