A WoW milyen programozás?
Érdekelne hogy milyen programozási nyelveket hasznalnak.
Az is hogy milyen programmal szerkesztik a 3D-s grafikákat.
Tehát a teljes program felepites minden programnyelv es szerkeszto program minden amivel a wow-t keszitik.
Minde segitseget linket amivel elotebb jutok megkoszonnem.
A zold mancsok meg mennek felfele :)
C++ inkább. A szerver sql-t is használ. A kliensbe pedig Lua interpretert tettek, az addonok abban íródnak hozzá (könnyen írhatsz sajátot).
A modellezéshez szerintem tetszőleges modellezőszoftver használható, itt 1 példa:
Egyedül? Ha most kezded?
40-50 év.
Ne. Kereskedelmi célokra szeretném :) öcsémnek szeretném megmutatni meg egy haveromnak hogy bárki képes lehet egy jàtékot megírni .
Remélem tényleg van rá esély :) köszönöm az eddigi segítségeket.
Ahogy igértem pontoztam mindenkit :)
Ha ilyen "egy emberes" projektben gondolkodsz, akkor ajánlom a mobil platformot. Unityt felhasználhatod (ingyenes játékhoz biztos hogy nem kell fizetned semmit, fizetős nemtudom), egyszerűbb játékokat nulláról is megírhatsz, illetve léteznek ingyen használható libek is.
Asztalira egyedül kevesen fejlesztenek, mégkevesebben érnek el áttörő sikereket. Mobilra viszont sok játék készül egyedül (Flappy Bird pl).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!