Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan programozzak? Mi a...

Hogyan programozzak? Mi a legújabb progamnyelv? Melyiket kezdjem először tanulni?

Figyelt kérdés

Nagyon kezdő vagyok. Nem tudom hogyan áljak neki programozni, miket kell hozzá letölteni, es hogy melyik programnyelvet használjam.Szeretnék megtanulni programozni, ezt szeretném.munkámnak is.

Windows 7 -em van. Szeretnéknék rá programokat irni, de a könyvek száraznak és nyersnek bizonyultak, az intereneten meg nem találok semmi használhatót, csak az ősrégi Pascal meg az Xp elötti koszakról zeng az egesz. Basic vagy gépi kódban(tudom, ősrégi) lehet ?

2014. máj. 16. 21:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kösz. Most ki van segítve. Nagyon.
2014. máj. 20. 20:21
 22/22 anonim ***** válasza:
A Delphi tényleg nagyon jó, csak a csekély elterjedtsége miatt nem nagyon érdemes beleinvesztálni.
2014. máj. 20. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!