Miben programozzak? C++ c#?
Sziasztok!
Korábban programoztam c-ben és c++-ba. c+-at jobban szerettem megvallva az őszintét. codeblockssal dolgoztam de abban sajnos nagyon csúnya hibák fordultak elő, volt akinél lefutott egy program és ugyan az a sor nem. Érettségizek májusba aztán most nagyon kéne valami alternatíva. c++-t próbáltam visual studióba de minden alkalommal hibákkal találtam magam szemben. Érdemes-e c#-ba belekezdeni. 7 hónapom van magamba szívni a tudást. Tanárom nincs mivel én már egyszer érettségiztem csak nem lettek jók az eredmények. Akik programozásban jártasak mit mondanak?
Ha hibákkal találtad szemben magad, jó eséllyel "user error"-ról volt szó. Több ezer fejlesztő használja ezeket az eszközöket gond nélkül.
Én a C#-ot ajánlanám, mivel egyrészt egyszerűbb a nyelv szintaktikája, másrészt BCL használata is könnyű, gyorsabban lehet fejleszteni, mint C++-ban (érettségi során talán nem elvetendő szempont).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!