Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit programozzak (Windows...

Mit programozzak (Windows from c#)?

Figyelt kérdés

Már sok projekten túl vagyok c#-ben, a legutolsó egy notepad volt pár extra dologgal(menteni, betölteni is tud és magyar karaktereket is olvas), meg egy parancssor ami tud mappát készíteni, beépített notepad , idő/dátum lekérdezés(gépi idő), google és facebook is volt rajta amihez külön böngészőt csináltam beépítve, meg csináltam

egy képnézegetőt de az nem a legjobb projektem.

valami olyat szeretnék készíteni amivel lépek még egy szintet a c# programozásban, és több mindent tudjak, de semmi ötletem sincs hogy mit.

2013. ápr. 6. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Körökre osztott stratégiai játék, amit folyamatosan bővítesz.

Ezzel az objektumorientált programfejlesztést fogod magasabb szintre emelni, plusz még sok jó dolgot.

2013. ápr. 6. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Kártyajáték TCP kapcsolattal.

UART debug console.

GPS koordináták térképbe rajzolása.

hogy egypárat említsek.

2013. ápr. 6. 08:55
 3/7 A kérdező kommentje:
rendben :), meg fogom próbálni őket, de még jöhet hiszen nemsokára már itt a nyár és vele a nyári szünet.
2013. ápr. 6. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Térj át a WPF-re.
2013. ápr. 6. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:
miben jobb a wpf?
2013. ápr. 6. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A wpf directx alapú. Ha olyan alkalmazást készítesz ahol valamennyire számít a grafika (pl objektumok ode-oda mozognak a képen) akkor célszerű wpf-t használni winform helyett, mivel sokkal gyorsabb. Emellett ami szerintem hasznos benne, hogy a különböző vezérlőket könnyen egymásba lehet ágyazni.
2013. ápr. 6. 16:46
 7/7 gyorki92 ***** válasza:
Amit most én csinálok, egy Roguelike játék (bár én Java-ban). Ajánlani tudom, szórakoztató a készitése (számomra). Objektum orientáltságra van benne lehetőség bőven, lehet benne program státuszokat kezelgetni, pont és vektor matematikát lehet gyakorolni.
2013. ápr. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!