Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Android programban 3class =...

Android programban 3class = 3ikon, hogyan legyen 1?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eclipse programmal írok egy programot, amit kész, de szeretném a mobilomra menteni. Meg is találtam a bin könyvtárban az .apk fájlt. De amikor ráteszem a mobilra, majd telepítem akkor 3 ikonja lesz. Utána rájöttem, hogy az a 3 class. Hogyan tudom megcsinálni, hogy csak 1 alkalmazás indító ikonja legyen!?

2014. máj. 3. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:

A manifest fájlban turkálj kicsit.

[link]

2014. máj. 3. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Úgyérzem, hogy nekem mindig ugyanaz válaszol.

1. Mert korán jönnek a válaszok ugyanaban a kategóriában.

2. Mert tökéletes a válaszok.

2014. máj. 3. 22:58
 3/7 Tengor ***** válasza:
Olyan ez, mint az őrangyal rendszer. Van egy személyes GyK válaszolód. Amikor írsz egy kérdést, akkor felugrik neki egy ablak, kap egy SMS-t, egy e-mailt, sőt még a TV-jén is átkapcsolódik a csatorna, hogy értesüljön erről.
2014. máj. 3. 23:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Remélem ez azt jelenti, hogy sikerült megtalálni a megoldást.

Privátra annyira nem szeretek válaszolni, szóval inkább itt teszem.

Az Eclipse egy sima fejlesztőeszköz. Én személy szerint annyit nem használtam, de ettől függetlenül is lehet androidra fejleszteni.

(Szvsz én inkább az Android Studioval dolgozm. Valahogy kényelmesebb.)

2014. máj. 3. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:

@Tengor:

Majdnem. :)

De igazából csak rohadtul nincs kedvem a dolgomat csinálni, ezért inkább itt keresek megválaszolandó kérdéseket.

2014. máj. 3. 23:04
 6/7 Tengor ***** válasza:
100%
#5, sorstárs... :D
2014. máj. 3. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Óh, értem, okés majd akkor privátba küldöm a linkeket. :)

Egyébként megoldottam arra teknitettel, hogy eddig 3 kérdéseben segítettél megnézem az Andrioid Studio-t.

2014. máj. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!