Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » PHP-ban hogyan lehet sort...

DaVeR kérdése:

PHP-ban hogyan lehet sort törni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A problémám az lenne, hogy egy olyan PHP-t akartam csinálni, ami egy form tartalmát egy email címre elküldi. Ez sikerült is, de amit elküldök üzenetet azt nem tudom tagolni sehogy. Mi lehet az oka?

A PHP kódomban a $message részre gondolok ami nem úgy működik ahogy én azt elképzeltem ( megjegyzem sosem PHP-ztam és csak így tudtam összedobni ):

<?php

if(isset($_POST['submit'])){

$to = "sandordavid92@gmail.com"; // this is your Email address

$felado = "Mindaesz@mindaesz.hu, Mindaész Kft.";

$from = $_POST['email']; // this is the sender's Email address

$first_name = $_POST['first_name'];

$last_name = $_POST['last_name'];

$subject = "Üzenet a mindaesz.hu weboldalról";

$subject2 = "Copy of your form submission";

$message = " Tisztelt Károly! " . "\n\n" . "Az üzenet feladója: " . $first_name . " " . $last_name . "\n" . "Email címe: " . $from . "\n\n" . "A következő üzenetet küldte a weboldaláról:" . "\n\n" . $_POST['message'];

$message2 = "Here is a copy of your message " . $last_name . "\n\n" . $_POST['message'];

$headers = "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n";

$headers .= "To: Mindaész <{$to}>\r\n";

$headers .= "From: Mindaész <{$felado}>\r\n";

mail($to,$subject,$message,$headers);

header('Location: ../index.html');

}

?>

2014. ápr. 11. 23:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Az \n - escape karakter helyett, <br/>.
2014. ápr. 12. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!