Érdemes megtanulni programozni autodidakta módon?
Anno középiskolában informatikát tanultam, bolondultam érte, ment is jól, viszont nagyon nem voltam az iskolában leadott szintű oktatással megelégedve, ezért otthagytam, és a zenét választottam (ami egyébként hasonlóan jól ment, és szerettem is).
Mit gondoltok, érdemes egy programozási nyelvet megtanulni? Tudom konstruktív módon hasznosítani?
Pl. csak egy ötletként eszembe jutott az is, hogy zeneoktató szoftvert írjak, vagy ilyesmi... De egyéb szempontból is érdekel.. Pénzszerzés.. Láttok benne fantáziát? Én PASCAL-t tanultam. (28 vagyok, családos)
Az egyetemen egy szakmai hozzáállást, szakmai rálátást kapsz, amit autodidakta módon nagyon nehezen (sok idő alatt) lehet csak megszerezni.
A kérdezőnek annyit tudok mondani, hogy család mellett több évbe és türelembe is beletelik, mire pénzszerzésre alkalmas tudása lesz. A "programozás" egy komoly szakma, csak úgy otthon pár hónap alatt nem lehet megtanulni profi szintre. A gyakorlatban pedig mindenki profit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!