Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen nyelvet kell megtanulno...

Fallas kérdése:

Milyen nyelvet kell megtanulnom hogy egy Klanhaboru, The-west jatekot elkiszitsek?

Figyelt kérdés

11eves vagyok szoval van idom

Ha jol tudom php kell de nem vagyok benne biztos.

Tudom,egyedul rengeteg munka de mint mondtam sok idom van.

Mive kezdjem,hol kezdjem?

ill kozben gyakorlaskepp miket erdemes csinalni?

elnezest az ekezetert nem otthon vagyok :)

2014. jan. 14. 21:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
www.tferi.hu/konyv5/html/htmllang1.html ez. milyen?
2014. jan. 16. 16:21
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez az oldal 5 éves. A technológia amiről ír, pedig idősebb mint te. Nem biztos hogy érdemes a HTML jelölőnyelvnek olyan verzióját megtanulnod amit semmi sem támogat már.

Belefutottál a magyar tech-oldalak egyetlen problémájába: Szinte minden régi, ami nem az hiányos.

Ennek az az oka, hogy aki ért hozzá tud angolul is, így nem is keres ilyen oldalakat. Aki pedig nem, az nem jut tovább az alapoktól. Esetleg vagy iskolából/egyetemről valaki sok szabadidővel felrakja a jegyzeteit, de ezekre is mind igaz a fenti állítás. Aki meg ismeri az újat az csinálja.

Sajnos ez a magyar IT valóság.

2014. jan. 16. 23:16
 13/21 A kérdező kommentje:

akkor most hagyjam a ......?

vagy mihez kezdjek?

2014. jan. 17. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel többre mész. Jó olvasgatást.

2014. jan. 18. 15:29
 15/21 A kérdező kommentje:

haverommal osszealltunk

en csinalom a programozast(html,java,php)

o pedig a grafikat. Neki mit kell megtanulnia es hol?

2014. jan. 20. 20:58
 16/21 anonim ***** válasza:
LoL.
2014. jan. 20. 21:06
 17/21 SimkoL ***** válasza:
Bár én már nem foglalkozom hivatásszerűen semmivel, csak a saját weblapomat pátyolgatom néha, de kb. 30 képpel kapcsolatos program van felrakva az egyik gépemre. Kezdve az UNFREEZ 28 Kb méretűtől a Photoshop-ig. Mindegyik másra és másra jó vagy csak speciálisan egy dologra. Az említett UNFREEZ pillanatok alatt összefűzi a gif képeket. Semmi extra beállítod az időzítést és a loopot és már kész is. Iconszerkesztő szintén kell, bár szinte bármivel tudsz csinálni, de egy specko csak jobb. Logoszerkesztő szintén, ehhez is van sokféle én kettőt szoktam használni. A Cartoonist és hozzá hasonló karikatúra szerkesztők szintén spec. feladatra készültek. Lehetne sokáig beszélni, írogatni mindenről de alapból kiválóan illik ismerni a Gimp-et vagy/és a Photoshoppot. Végül is ki mivel szeret, tud ! dolgozni.
2014. jan. 20. 21:58
 18/21 A kérdező kommentje:

jah :D

aztem neki is valmi nyelvet kell megtanulni ..

Holiday:bajod?

2014. jan. 21. 13:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Előrendelni lehet a játékot? :D
2014. jan. 21. 13:23
 20/21 A kérdező kommentje:

valaki segitene tanulni?

marmint amit a 14/19 linkelt abba van olyan dolog amit pl nem ertek vagy hogy leirjam-e.

aki tudna segoteni azt ha lerhetem irjon privit.

Koszonom

2014. jan. 21. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!