Hogyan tanulhatok meg programozni? Tudom, hogy sok az ilyen kérdés, de a többi lent.
Nem azzal van a problémám, hogy belekötöttél, nem azt tetted.
"ha már c, inkább C#"
ez például mit jelent? mivel van több köze a c#-nak a c-hez, mint a javának? semmivel
kb ezzel van a bajom, hogy rálátás nélkül ajánlgatsz itt mindenféle hülyeséget
ez lehet, hogy vélemény, de a szakmai alapot nélkülözi (még akkor is, ha van..)
ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy "ha már C, akkor Java"..
erre próbáltam rávilágítani (de átlépte az eseményhorizontot..)
Sima C-t manapság nem annyira érdemes tanulni, inkább C++-t akkor már.
Sok különbség nincs, de a C++ mégis csak egy fokkal "okosabb", átgondoltabb dolog és legalább annyira hatékony.
A C#-nak pedig a szintaxison kívül köze nincs a C vagy C++-hoz. (Nem tudom mi volt itt a vita, nem is érdekel, nem olvasok vissza.)
Kérdező:
Az alap elméleti tudás maga "nyelvfüggetlen", igazából teljesen mindegy, hogy mivel kezdesz érdemes valami kényelmes és rugalmas nyelvet választani, ami miatt nem adod fel egyből a dolgokat.
Ha tényleg csak kis hasznos programokat akarsz írni magadnak, akkor egy scriptnyelv sokkal testhezállóbb lenne, ott van például a Python.
Sokkal gyorsabban és egyszerűbben lehet vele dolgozni, mint a legtöbb nyelvvel, sok könyvtár van hozzá és baromi könnyen megtanulhatóak az alapok. (Ráadásul rákényszerít az olvasható kód írására is, ami hatalmas előny elnézve pár "programozót" manapság.)
Neked személy szerint biztosan használhatóbb lenne, mint a C++.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!