Hogyan tudom használni cheatengine-t MMORPG játékokban?
Hát erre nem fogsz általános receptet kapni. Még ha egy konkrét MMO-t mondanál, sem biztos, hogy választ kapnál.
Első válaszoló annyiban téved, hogy nem szükségszerűen minden történik szerver oldalon, konkrétan a WoW-ról tudom, hogy lehet benne speedhack-elni, nagyobbat ugrani, meg ilyesmik. DE: ezeket a cheat-eket a szerver pillanatok alatt érzékeli, pl. hogy gyorsabban mész, mint lehetséges, és banol is a p*csába, szóval nem érdemes vele próbálkozni.
Régebbi, elavultabb privát szervereken talán még működnek, de hivatalos szervereken biztosan nem.
GM-ek nem írnak át ilyesmit, az tuti :)
De segíteni sajnos nem tudok, nem játszottam sose Cabal-al.
Ehhez pont annyira kell ismerni a játékot, hogy tudd ezeket az adresseket. :)
Én például Runescape private szerverekkel foglalkozom. Ott a kliens nem sok dologgal foglalkozik, de például különböző interfaceket simán elő lehet hozni. Persze a Java forrsáfilekből is elég sok mindent ki lehet bogarászni, főleg hogy legtöbb kliensben otthagyják a .java fájlokat, ami nagyban megkönnyíti ez ember dolgát. Ezen túl lehet noclippelni, valamint a speedhackel is lehet próbálkozni, bár azt legtöbb helyen ellenőrzik. Mivel az általad említett játékhoz nem értek, csak javasolni tudom, hogy kicsit kutakodj a kliensben, és próbáld meg megérteni, mi hogyan működik.
Tárgyakat, és szinteket nem hiszem hogy sikeresen tudnál hackelni, mivel azok többnyire szerveroldaliak. Valamint ha látszólag sikerült se biztos a siker, mivel a szerver a kövi frissítési hívásnál újraírja a kliensben lévő adatokat a valósakkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!