Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudom használni cheaten...

Hogyan tudom használni cheatengine-t MMORPG játékokban?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 09:42
 1/10 iostream ***** válasza:
Sehogy, mert szerveroldalon történik minden lényeges, és ahhoz nem férsz hozzá.
2013. dec. 5. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél csinálni. Vannak olyan MMO-k ahol pl. bank, vagy más interfacet elő lehet varázsolni vele. De az nagyban függ az adott játéktól.
2013. dec. 5. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát erre nem fogsz általános receptet kapni. Még ha egy konkrét MMO-t mondanál, sem biztos, hogy választ kapnál.

Első válaszoló annyiban téved, hogy nem szükségszerűen minden történik szerver oldalon, konkrétan a WoW-ról tudom, hogy lehet benne speedhack-elni, nagyobbat ugrani, meg ilyesmik. DE: ezeket a cheat-eket a szerver pillanatok alatt érzékeli, pl. hogy gyorsabban mész, mint lehetséges, és banol is a p*csába, szóval nem érdemes vele próbálkozni.

Régebbi, elavultabb privát szervereken talán még működnek, de hivatalos szervereken biztosan nem.

2013. dec. 5. 14:02
 4/10 iostream ***** válasza:
Igen, igaz. Én most csak az ilyenekre gondoltam, hogy pénzt meg tárgyakat becsalni magadnak. Szűklátókörű a gondolkodásom, már ami a csalást illeti :)
2013. dec. 5. 14:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Cabalról van szó van bypassom kiütöm a gameguardot szóval az nem fog észrevenni semmit :) tehát a rendszer nem érzékel semmit :) Konkrétabban akkor azt szerettem volna kérdezni hogy hogyan tudom megtalálni az addresseket a különféle hackekhez ha szűklátókörűnek érzed magad hackek terén akkor mondok párat.. :D pl : lvl hack, map hack, wall hack, gatehack , nation hack ,cooldown hack , battlemod hack , combo hack , speed hack stb. persze ez a cabalban van mind és nem olyan népszerű mint a wow az tény de könnyebben hackelhető és nekem jobban bejön eddig mindig más oldalakról töltöttem le a hacket de most magam akarok csinálni mert eddig már sokszor bannoltak mert a másoldalról szerzett hack-hez nem volt bypass és nem ütötte ki a gameguardot...
2013. dec. 5. 16:04
 6/10 A kérdező kommentje:
cheat engine-nel próbálkozok ahhoz kellenek az adressek témával kapcsolatos oldalakon csak elavult addresseket találtam amik elöző update-ekhez jók voltak talán de azóta a GM-ek ezt már átírták...
2013. dec. 5. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:

GM-ek nem írnak át ilyesmit, az tuti :)

De segíteni sajnos nem tudok, nem játszottam sose Cabal-al.

2013. dec. 5. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Ehhez pont annyira kell ismerni a játékot, hogy tudd ezeket az adresseket. :)

Én például Runescape private szerverekkel foglalkozom. Ott a kliens nem sok dologgal foglalkozik, de például különböző interfaceket simán elő lehet hozni. Persze a Java forrsáfilekből is elég sok mindent ki lehet bogarászni, főleg hogy legtöbb kliensben otthagyják a .java fájlokat, ami nagyban megkönnyíti ez ember dolgát. Ezen túl lehet noclippelni, valamint a speedhackel is lehet próbálkozni, bár azt legtöbb helyen ellenőrzik. Mivel az általad említett játékhoz nem értek, csak javasolni tudom, hogy kicsit kutakodj a kliensben, és próbáld meg megérteni, mi hogyan működik.

Tárgyakat, és szinteket nem hiszem hogy sikeresen tudnál hackelni, mivel azok többnyire szerveroldaliak. Valamint ha látszólag sikerült se biztos a siker, mivel a szerver a kövi frissítési hívásnál újraírja a kliensben lévő adatokat a valósakkal :)

2013. dec. 5. 18:49
 9/10 A kérdező kommentje:
jólvan nem úgy értettem hogy a GM-ek átírják hanem az pdattel változik :)
2013. dec. 6. 00:00
 10/10 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon nem vágom ezt az address dolgot se a cheat engine -t nem használtam soha ezt a programot
2013. dec. 6. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!