LOLoszto kérdése:
Egy 2,5Ds (Olyan nézetü mind dibló) mmorpg-t milyen nyelven lenne érdemes programozni?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 07:55
1/8 anonim válasza:
Kezdő vagyok VÁLASZA:
--------
Ha 2D játékról van szó akkor teljesen mindegy,hogy milyen nyelven van írva.
Python az egyszerű szkriptnyelv van hozzá pyOpenGL használd azt.Vannak hozzá egyéb 2D könyvtárak is.
ilyen pl az SFML nagyon jó.
2/8 anonim válasza:
A Python-t imádom, viszont tudni kell róla, hogy iszonyat lassú tud lenni bizonyos dolgoknál. A pyOPENGL-től gyors sebességet ne várj. Én C++-t javaslom, vagy méginkább a JavaScript + HTML-t. Az meglehetősen gyors, van hozzá már hardveres gyorsítás is egy csomó böngészőben. Ha pedig arra játsszol, hogy minden böngészőben működjön, akkor a sem Canvas-t, sem WebGL-t nem támogató böngészők esetében meg lehet oldani sprite-okkkal.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem böngészőset akartam Javán gondolkodtam
2012. nov. 19. 19:25
4/8 anonim válasza:
Mi a problémád a böngészős platformmal? Mellesleg, attól még, hogy ezekkel a technológiákkal készíted el, nem kell feltétlenül böngészősnek lennie.
5/8 A kérdező kommentje:
oké de akkor most mást kérdezek Szerintetek Java vagy C++ ? (Kezdő vagyok szóval mind2őt meg kell tanulnom ha azt akarom)
2012. nov. 19. 19:48
6/8 anonim válasza:
Így viszont már hülye kérdés. Amelyiket kedved tartja. Egyiket sem könnyebb megtanulni.
7/8 A kérdező kommentje:
nemtudom lécci egyt mondj :D
2012. nov. 19. 20:05
8/8 anonim válasza:
Jahogy, abszolút fogalmad sincs a programázról, de diabló szerű mmorpg-t szeretnél rögtön írni...
Akkor igazából valóban mindegy melyik nyelvet választod, abszolút hallott ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!