Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Egyetemen tanítanak C# vagy...

Egyetemen tanítanak C# vagy C++ nyelven programozni? (MMORPG írásához kéne) Ez 2 at 1 ben kérdés 2:ŰTudnátok valami könyebb animáló programot a pencil 4. 0 nál? Vagy ehez valami használati utasítást?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok egyetem van, MMORPG írást egyiken sem tanítanak.
2013. szept. 30. 18:32
 2/14 anonim ***** válasza:

ELTE IK Proginf-en speciel van C++ és C# oktatás, de egy MMORPG játék írásához édeskevés lesz. Ezen kívül megjegyzendő, hogy az említett nyelvekkel foglalkozó tárgyakból max 3-4 db van, azon kívül van 15-20 másik tárgy, amit el kell végezned. Ez egyfelől elijeszthet az egésztől, de másfelől sok hasznos elméletet is ad a programozáshoz, amit egy Google-ből induló autodidakta tanulásból nem biztos, hogy összekapálsz.

Pencil 4.0-hoz itt van a kézikönyv:

[link]

Angol nyelvű, igen, de angol tudás nélkül soha a büdös életben nem fogsz MMORPG játékot sem írni, szóval uzsgyi nyelvet tanulni! :)

2013. szept. 30. 18:41
 3/14 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4.. itt van az mmorpg kérdésének megvitatása és el fogom hamarosan kezdeni hogy mire 20-22 éves koromra az alapja és a tervei készen legyen am Lovasyba kaarok járni info szakra és veszprémi egyetemre ééééééés a pencil azért kell mert npc karakter és egyéb miatt am ezen igazábol a magyar szinkronon van a nagy kérdés de le lesz fordítva angolra és lesz egy angol szeró is egyépként meg köszi a válszt !!!!
2013. szept. 30. 19:24
 4/14 A kérdező kommentje:
ui,:6 éve tanulok angolt
2013. szept. 30. 19:27
 5/14 anonim ***** válasza:

LoL...

Ha programozni akarsz programozz, de ezt a hülyeséget felejtsd el.

2013. szept. 30. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Szvsz a veszprémi egyetem után még messzebb leszel az esetleges MMORPG készítéstől, mint mondjuk egy ELTE után lennél.

Bár mint már mondták egy egyetem után sem valószínű, hogy sikerülne a dolog, sőt...

2013. szept. 30. 22:37
 7/14 anonim ***** válasza:

MMORPG-hez kell 1 cég. Kell egy rahedli pénz: server, emberek fizetése, fenntartás és sorolhatnám.

Továbbá csak C/C++/C# nyelvekből te nem csinálsz semmi hasznos MMO-t. A programozás nem csak annyiból áll, hogy pötyögsz. Csak csinálj egy aknakereső játék programot, és megérted hogy mi nehéz az algoritmus tervezésben. (Én szoptam vele, mikor a nagy üres mezőket kellet jól megnyitni.) Ha ez meg van, akkor 1 lépést tettél a föld körbesétálásán.

Mellesleg értem a lelkesedésed, mivel én/mi is MMO-t akarunk csinálni. Csak annyi a kettőnk között lévő különbség, hogy én csapatom közel 40 főből áll, na meg cégalapítás előtt állunk.

2013. okt. 1. 09:25
 8/14 anonim ***** válasza:
bszki. Miért kell elvenni az emberek kedvét mindentől? Tiszta lehangoló vagytok srácok. Ha ennyire szeretnél, vágj bele. Arra ne számíts, hogy elsőre befuthatsz akármivel is, ha csak nem egy világmegváltó ötleted van. De hajrá, én szurkolok :D
2013. okt. 1. 11:27
 9/14 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok sz@rt ssem értek a programozáshoz de irtam egy számológépet és konkrét le ****** a te aknakeresődet :D
2013. okt. 1. 19:34
 10/14 anonim ***** válasza:
13 éves vagy így már minden érthető gyerek vagy még...
2013. okt. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!