Mennyire hanszaljak a foxpro-t? Erdemes tanulni?
Eretsegire keszulok es a XII-es anyag FoxPro. Nem tudom, hogy erdemes lenn-e odafigyelni? En orakon info eretsegiteteleket oldok. Info egyetemre keszulok.
Ezert az a kerdesem, hogy hasznaljak meg ezt a programot, erdemes lenne megtanulni?
Mivel ugyebar vannak sokkal ujabb lehetosegek, mint peldaul a MySql, Sql.
Elorre is koszonom a valaszokat!!!
nem igazán
ha már tudod, milyen nyelven csinálod az érettségit, akkor gyakorold azt
meg a többi feladatot
Jah és szerintem már nagyon nem pálya. Sajnos, ha programozó szeretnél lenni, akkor nem építhetsz még az egyetemek által nyújtott tudásra sem, nem hogy a középsulisra.
Rengeteg saját szabadidőt kell beletolni a tanulásba, ha valami értelmeset szeretnél tanulni.
Koszonom szepen a valaszokat!
Az eretsegit c++ -ban fogom irni, igy most azzal foglalkozok. Csak az iskolaban ezt tanitjak es nem hallottam, hogy olyan hasznalt lenne ezert is kerdeztem.
Ez is csak a mi sulinkban van, mas sulikban egeszen mast tanulnak, mivel a mi tanaraink keptelenek valami ujat es jot tanitani...
Megegyszer koszonom a valaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!