Programozás tanulása?
Figyelt kérdés
Hello!
Programozó szeretnék lenni, úgy érzem hogy van hozzá tehetségem, és érdekel is a téma, most 15 éves vagyok, hogyan kezdjem el ?
2013. nov. 14. 21:26
1/8 anonim válasza:
Angol, Google, Python, ebben a sorrendben.
2/8 anonim válasza:
értségi, főiskola/egyetem, pályázat yunior állásra.
3/8 anonim válasza:
wampa jól mondja, azt nemtom miért python de jó az.
4/8 anonim válasza:
Azért python, mert egyszerű (egyszerűbb, mint pl. a C#), és többet ér, mint pl. a pascal. Magyar nyelvű könyv/segítség található hozzá.
Ha úgy érzed, van hozzá tehetséged, akkor mondd el, mit csináltál eddig.
5/8 anonim válasza:
angol-->google-->szakirányú képzés, optimális esetben egyetem-->gyakorlat szerzés minél hamarabb
6/8 anonim válasza:
Én is a Python ajánlom, de tanulj meg sürgősen keresni, és az angolt se hanyagold el, mert az a számítástechnika nyelve!
Aztán, ha még mindig érdekel a programozás, akkor elgondolkodhatsz a főiskolán. De ahhoz matek is kell, úgyhogy arra is feküdj rá!
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, milyen online oldalakat nézzek, vagy milyen könyveket olvassak ?
2013. nov. 15. 06:37
8/8 iostream válasza:
"értségi, főiskola/egyetem, pályázat yunior állásra."
Csak átfedéssel. Dolgozni már azelőtt érdemes hogy a diplomamunkádat egyáltalán elkezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!