Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem megy a következő...

Miért nem megy a következő SQL insert-em?

Figyelt kérdés

insert into dbo.Products(Name, [Bit], Bitprice, Price, [Description], Specialkey, [Type], Smallimage, Bigimage)

VALUES ('név', '20', '85', '1700', 'Leírés', '1111', 'Típus', 'img_kicsi_90x90.jpg', 'img_nagy_90x90.jpg');

Az első hibaüzenet, hogy nem létezik a dbo.Products, pedig a táblanevet úgy másoltam be, hogy a táblát behúztam egérrel, és így írta be.

2013. okt. 12. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

A Bit, Bitprice, meg aminek egész értéket adsz, azok egész szám típusok?

Mert akkor nem kell a VALUES után aposztrófok közé tenni, tehát:

VALUES ('név', 20, 85, 1700, 'Leírés', ...

Meg nekem azok a szögletes zárójelek furák még.

2013. okt. 12. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen az aposztrof hibás volt az biztos! A szögletes zárójeleket azért tettem oda, mert azok valamilyen sql utasítások önmagukban, és azt hiszem így le lehet őket védeni. Ha hülyeség szóljon valaki.
2013. okt. 12. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Honnan nem megy? PRogramból vagy management studioból?

Ha programból, akkor biztos, hogy jó adatbázis név van megadva a connectionstringben? Ha managemetn studiobol, akkor jó adatbázis van kiválasztva baloldalt fent a menüben lévő comboboxban?

2013. okt. 16. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!