A tömörítésről algoritmusokról tömörítési módokról jelent meg könyv magyarul?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 14:27
2/5 A kérdező kommentje:
ezen könyvek szinte mindegyikét ismerem de egyikben sincs egy büdös szó se magáról a tömörítési módról algoritmikus megközelítésben csak arról hogy dos arj meg winrar- toál láma az összes.
2013. okt. 6. 18:25
3/5 anonim válasza:
Anno az Informatika alapjai(vagy Bevezetés az informatikába? jó régen volt már, nem emléxek..) című tantárgy keretein belül foglalkoztunk tömörítő algoritmusokkal az egyetemen. Szerintem valami ilyesmi című könyvet kéne keresned, persze azért olvass bele a tartalomjegyzékbe :)
Am. erről eszembe jutott egy régi, vicces PC fórumos topic :D Qrva sok hozzászólás, de sírva röhögős :D
4/5 A kérdező kommentje:
ha gondolod áss elő nekem vmi ilyesmi könyvet a szekrény mélyéről még az is lehet hogy megveszem. pénzért.
nem szívességet kérek.
Informatika alapjai(vagy Bevezetés az informatikába? jó régen volt már, nem emléxek.
2013. okt. 7. 16:56
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, volt-e könyv egyáltalán, előadás-jegyzetből tanultam a vizsgára, azt esetleg megnézhetem, h. megvan-e még valahol. Majd ha otthon járok, feltúrom a padlást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!