Melyik a legjobb C# könyv?
Ez itt elég jó könyv (szerintem az egyik legjobb .NET és C# témában):
Magyarul a Szak Kiadónál jelent meg, de sajnos csak a régebbi kiadása (talán .NET 3.5 -ös és C# 2008), viszont kezdésnek az is jó.
Ha tudsz legalabb kozepszinten angolul, barmelyik pdf-megoszto oldalon talalsz feltucat C# e-bookot, tudom, "lopas", de egy virtualis konyvet tudasszomjbol letolteni meg mindig hol van az olyan politikaimaffiabunozeshez kepest, mint mondjuk a dohanymutyi...
Konyvekbol szerintem nehez megtanulni programozni, akkor mar inkabb tutorial videokra pazarolnam az idomet, meg megfelelo angol tudas mellett Stackoverflow + MSDN library, CodeProject, stb.
Én Reiter István könyveit ajánlom. Magyar nyelvű, elég részletes és könnyen lehet belőle tanulni.
Innen letölthető:
(c# programozás lépésről lépésre, c# jegyzet) [link]
Továbbá jó kisebb-nagyobb példák szerepelnek a Head First C# könyvben és nagyon logikus felépítésű könyv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!