Hogy kell no-cd cracket csinálni?
elég link is csak ha lehet legyn magyar
(angol is jó, de annak csak a 3/4-ét értem)
Közben megtaláltam a könyvet amiből a javát csináltam:
Nagy Gusztáv: Java programozás
ha van jobb amit ajánlanátok akkor lécci irjátok le! köszi

Nem, ez az én személyes véleményem, azaz jobban szeretem a c++, vagy a sima c nyelvet mint a java-t. De ha már elkezdted a jáva-t folytasd azt. :) Sokmindnet meg lehet csinálni benne, én is szeretek benne egy pár dolgot, pl. az alapból meglévő biginteger tipust vagy a kötelezően objektum-orientáltságot, de én régimódi vagyok, jobb szeretem windows-on egy exe fájlt fordítani, vagy linuxon, amit ténylegesen használok binárisra fordítani ennyi az egész.
. Amúgy ha a fenti leírásomat bonyolultnak találod akkor mit szólsz majd egy valódi jól elkészített játékhoz? Egy mai játék biztos rendelkezik debuggolási védelemmel. Azaz nem fogja engedni neked, hogy megnyisd az onlydbg-ve, vagy a windbg-vel. Ilyenkor két dolgot lehet tenni: 1. kernel módból indítani a debuggolást. Ehhez szükséges egy saját driver készítése, amivel tudsz a windbg-nek jogot adni rá, a másik lehetőség pedig virtuális gépre csatlakoztatott debugger használata, ilyenkor azonban jóval keményebb a meló, ugyanis ki kell vállogatni a célalkalmazást, illetve van még egy harmadik lehetőség is. Egy dll injekció alkalmazása, a játék egyik fontos dll-jébe, ami a játék saját címterületéről végez debuggolást. Meg kell nézni ezek közül melyik működik. Ezek után jöhet a játék tényleges másolásvédelmének kiderítése:
1.) Lehetséges a játék az elinduláskor készít egy stacket a cd író uuid-jével talán ezt az értéket ellenörzi. Ekkor vagy a feltételt kell átírni, vagy stacket módosítani, valamilyen kóddal, esetleg a stackbe adatként lefuttatni valamilyen programkódot.
Tökmind1 melyik csak kezd el, később még hasznát veheted.
na ez még bonyolultabb...
akkor folytatom a javát :)
meg majd megnézem azt a c++-t is

Csak, hogy fokozzam a dolgot, egy "igazi" programozónak nem árt ezzel sem tisztában lennie valamennyire: [link]
(De kérdező ez még neked korai lenne, bár ha valaki tudja miként épülnek fel a nyelvek, az hasznos, ugyanakkor matematikai tudás is kell, ami neked még valószínűleg nincs meg eléggé.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!