Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy kell no-cd cracket csinálni?

Hogy kell no-cd cracket csinálni?

Figyelt kérdés

elég link is csak ha lehet legyn magyar

(angol is jó, de annak csak a 3/4-ét értem)

2013. jún. 5. 15:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

jó, akkor mit ajánlatok?

java?

free pascal

turbo pascal

2013. jún. 6. 15:08
 22/37 anonim ***** válasza:

WTF?

Még egy nyelvet se ismersz?? Pascal???

2013. jún. 6. 15:22
 23/37 A kérdező kommentje:

még csak 9. es vagyok

jővőre fogunk majd....

eddig csak gagyi word meg power point meg gèpírás

2013. jún. 6. 15:26
 24/37 A kérdező kommentje:

amugy már bepróbálkoztam javánál

ne nézzetek le:

könyvből meg csináltam a Hello World! feliratot a képernyőre :)

2013. jún. 6. 15:29
 25/37 anonim ***** válasza:
Na, ez egy nagyon jó kezdés, folytasd a könyvet. :)
2013. jún. 6. 15:33
 26/37 A kérdező kommentje:
okés
2013. jún. 6. 15:38
 27/37 anonim ***** válasza:
Hát ennek fényében aztán igazán Über LOL az eredeti kérdésed. :D
2013. jún. 6. 16:11
 28/37 A kérdező kommentje:

igen..

egy kicsit el tértünk a kérdéstől

de meg tudtam amit akartam :-D

2013. jún. 6. 16:15
 29/37 anonim ***** válasza:

Hát tudod kedves kérdező a crackek készítése, de már leírták nem úgy működik, hogy elkezdek programozni, és csinálok egy cracket.

De nem ám. Előbb meg kell tanulnod normálisan programozni. Ez az alapfogalmakon felül számos más dolgot jelent, tudnod kell mindenféle programot készítened, és idő még eljutsz oda, hogy hopp kedvem van egy sakk programot írni, csinálok is egyet gyorsan, vagy hopp szeretnék grafikus játékot csinálni, és meg is tudsz valamilyet csinálni. Ha ezt a szinted megközelíted, akkor a crackek készítését is megpróbálhatod. Én is csináltam már ilyen, az első crack-em a winzip egy régebbi verziójának feltörése volt, ez sem saját volt, de a neten találtam, kipróbáltam, és sikerült. Bár amikor ezt csináltam én már tudtam "néhány" assambly utasítást( bár programozni assamblyben nem tudok), csináltam már pár debuggolást, és kipróbáltam milyen. Nos a winzip ezen verziójának feltörése nem volt túl nagy cucc először csupán rákerestem a debuggerben arra a stringre, ami azt a szöveget tárolta, amiben visszadobta az általam beírt regisztrációs kódot. ( hogy mi volt arra már nem emlékszem), aztán meg megnéztem, hogy honnan ugrott erre a memóricímre a program, majd megnéztem, hogy merre ugrana akkor ha a feltétel teljesülne. Szerencsére elég könnyű dolgom volt( főleg a leírás miatt amit találtam), és csupán egyetlen feltételes ugrás assamblyben jnz utasítást kellett feltétel nélküli ugrásra átírnom, egy hexeditorban(tehát még az utasítást is át kellett "váltanom" 16-os számrendszerbe. Ez pedig processzoronként változhat, szerencsére a program csak x86-os utasításkészletet használt . Akkor amikor csináltam még csak 14 voltam, nem sokat értettem belőle mára azonban már igen. Rájötem, hogy nem is egy lehetőségem lett volna a feltörésre. pl. csinálhattam volna azt is, hogy kiíratom a memóriáből ezt az értéket amit meg kell adjak, vagy simán a feltételt magát írom át, olyanra ami mindig teljesül ,de ehhez megint tudnod kellene az assambly nyelvet, amit most még nagyon nem ajánlok, a java jó programnyelv, sokmindent meg is lehet csinálni, de én jobban szeretem a nativ binárisra fordító programnyelveket.

2013. jún. 6. 16:28
 30/37 A kérdező kommentje:
ez elèg bonyolultnak tűnik... :-O
2013. jún. 6. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!