Tudna- e vki cracket küldeni a Sims 3-hot? Mert amit leszedtem netről azokkal nem tudom mit kell csinálni, mert nem megy a játék azokkal se. V lécci segítssetek.
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 06:35
1/4 anonim válasza:
vedd meg a boltba eredetibe ... a másolt játékok törvénybe ütköznek
2/4 A kérdező kommentje:
Sztem nem !!!! Mivel magán célra töltöm le, ezért teljesen legális!!
2009. nov. 30. 18:33
3/4 anonim válasza:
Ezt nagyon rosszul tudod, gondolkodj már mielőtt kérdezel/kommentelsz. Letöltötted, nem fizettél érte. Ez ütközik törvénybe, tök mindegy, hogy csak te használod, vagy más is, és ha legközelebb ilyeneket állítasz, akkor először nézz utána. A crackről meg annyit, hogy ha már ekkora letöltő virtuóz király vagy, akkor csak megtalálod. Ez alapvetően egy kérdésekkel foglalkozó oldal, nem torrent tracker vagy ilyesmi, nagyon rossz helyen keresgélsz.
4/4 anonim válasza:
Asszed, hogy mivel csak te használod a windowst, akkor legális? Szted mért jelenik meg az a kis ablak indításkor? Elárulom, hogy te hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!