Lenne vér a pucátokban, hogy bele menjetek ebbe a feladatba?
Tízmillió eurót kapnátok és kettő milliót minden családtagjaitok és rokonjaitok is azért,hogy egyedül(a család,rokonság is segíthet) megírjatok egy modellező programot.Olyat min a blender vagy a maya, 3DS.
Volna rá 8 évetek csak ezen a projekten kell dolgoznod addig amíg él ez a fogadás havi 5000 eurót kaptok(rokonaitok is),hogy fent tudjátok tartani magatokat így nem kell munkába menni és foglalkozhattok a 10 millát érő feladattal.
De ha a 8 év letelik és a program 75 százaléka nincs kész(3DS program képességei a 100 százalék),akkor elveszik minden vagyonotokat és mehettek az utcára.
Az egész család és rokonság minden tagja mehet az utcára ugyanis ebbe az egész rokonságnak benne kell lennie és aláírni a szerződést.
Bocsánat a hülye kérdésért de este fogalmazódott meg bennem ez a kérdés és nagyon érdekelnének a válaszaitok.
Joggal korholnak, Hitetlen 66!
A tudomány sem haladna efféle hasznos elméleti kérdések nélkül. Nyomatékosan javaslom, hogy továbbra is kövesd, mire lyukad ki a traccsparti, így nem fogsz tanácstalanul meredni magad elé, mint egy szőkenő, amikor megkeresnek egy ilyen ajánlattal.
Különösen megfontolandónak érzem azt az imént fölvetett kérdést, hogy mihez kezd nyolc év múlva az az ágrólszakadt földönfutó, aki addig hozzászokott a szertelen jómódhoz... (Hát az szvsz valami borzasztó lehet, híj, de nem szeretnék a helyébe' lenni!) Na erre válaszolj, ha akkora arcod van...
Minek szólsz bele, a vak is látja, hogy gőzöd sincs a programozás elméletéről?
Igen, igazad van.
Vissza is vonulok 8 évre és megcsinálok egy teljesen értelmetlen projektet, majd ha nem lesz 102%-os azon nyomban felrobbantom magam, az egész családomat, valamint velük együtt minden ingóságunkat.
Utolsó előttinek igaza van,pont ez a lényege a fejlesztésnek,hogy filozofálsz és gondolkodsz,problémákat vetsz fel és oldasz meg,ezért is kapunk ,,nem minimálbért".
Volt egy hiba amikor szemantikus elemzőt írtam,hogy két egész napig mazsoláztam a kódot,amig rájöttem,hogy egy pici sor és megoldotta a gondot.
Én szerintem,hogy a szertelen életmódom ne csak fent maradjon,hanem sokkal nagyobb jólét legyen,csinálnék egy prototípust és eladnám a Graphisoftnak mondjuk.
És/vagy azonnal jelentkeznék a Google-höz,ott a keresetemből ,,nagy duzzogva" megélnék :D
Bill Gates és Steve Jobs is így kezdte,hát ugye nem kell mesélnem hol tartanak,kivéve Steve aki meghalt(R.I.P).
Gates és Jobs is nyolc év dőzsöléssel kezdte? Ja, hát úgy könnyű...
@Hitetlen 66:
Örülök a megtérésednek, tudod én meg misszionáriusként kezdtem egy nyolcéves projektbe, addigra legalább 75% Terézanyaságot kell produkálnom, különben forró olajban megnyúznak.
Nem nem tabaki,bocsi elírtam.
Hanem ők is ötleteléssel kezdtek,tehát felvetődött egy kérdés és csinálták.
Steve-k eleinte ilyen adóvevőket csináltak,aztán Jobs üzlettársa Wozniak gépeket kezdett építeni.És ebből indult.
Mindig azt mondom,hogy a sikeres,milliomos észjárású ember kutatja a lehetőségeket,szomjazik a pénzre a sikerre és mindenben keres és talál is.
Ez hihetetlen66-nak szólt.
Olvasd el Napoleon Hill-A siker titka:Pozítiv Lelki Beállítottság könyvét a kiskegyed helyett.
NEm baj a tecsóba kellenek még emberek akik nem gondolkodnak új ötleteken,ott nem kell senkinek sem.
Kisfiam! Tényleg nem tudsz különbséget tenni ötlet és orbitális baromság között?
Akkor saját vállalkozásba ne nagyon kezdj majd, mert csúnya csőd lesz a vége...
Nahát, ezt a negatív beállítottságot! Ahelyett, hogy megbecsülnéd a tízmillió eurót! Más ember összetenné kezét-lábát, ha feleennyit kapna.
Kérdező, ajánlj fel tízmilliárdot a megáltalkodottnak! Fog ő még térden csúszni a kegyeidért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!