Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » 15 évesen hol találok programo...

15 évesen hol találok programozói munkát?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 19:18
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Könnyű dolog volt itt beoltani a Kérdezőt, de mi az a feladat amire már alkalmaznátok egy kezdőt? A robotos és szállodás feladat nyilván poén volt, ahogy a FacebookSkypePicassa is."

Ő volt az, aki kissé nagyképűen kezdte el reklámozni magát.

Mellesleg nem azt kértem, hogy írja meg egyedül a facebookskypepicasa-s példát. Egy DB sémát kértem tőle, és a felsorolt funkcionalitások mellett ez nem különösebben bonyolult feladat. Egy friss diplomásnak, aki biztosan tanult adatbázisokról, elvileg tudnia kell, + ő is feltüntette a skilljei között a MySql-t. Ez egy pályakezdő szintű DB feladat, semmi más nem kell hozzá, mint a normálformák ismerete. Kezdőnek pár óra gondolkodás, egy gyakorlott programozónak talán fél óra.

Az, hogy nem tudja megcsinálni, pont arra bizonyíték, hogy még a pályakezdő szintet sem éri el, tehát nem tud még annyit, hogy egyáltalán bárhol elkezdjen dolgozni.

2013. febr. 11. 23:55
 32/35 anonim ***** válasza:

Szerintem egyenlőre ne gondolkozz állásban, ha úgy érzed profi vagy, akkir se mert a korod miatt nem se meg a tapasztalat hilyányod miatt, mint említetted csak néhány próbát alkottál eddig. amit én javaslok:

- szerezz tapasztalatot! én 16 éves vagyok, jelenleg egy 1018 soros(lesz több is :) ) Sbs_conv nevu ingyenes segédezközön dolgozom, neked is azt javaslom, hogy kezdj el egy kis projektet, ha elakadsz nezz utana a neten, ha nem talalod a megoldast akkor itt gyakorikerdeseken is kereshetsz megoldast, az elöttem szóló Wampa és még sokan mások is nagyon segitokeszek. de ne minden masodik karaktert a netrol nezz, mert avval nem fejlodsz.

- ha valaki nem hiszi el, hogy képes lennél valamire, akkor bizonyisd be neki, ha nem akkor meg szard már le ;)

- Munkában még semmiképpen se gondolkodj, elobb szerezz ECDL-t Felsőfoku Info erettsegit, Programozó (vagy mi a tököm) Diplomát, egy kis pénzt, tapasztalatot, és utána nézz csak utána, hogy mik a feltételek egy programozó álláshoz

- nyárimunkára meg főleg nem fignak programozót felvenni, sajnos itt az agy nem rúghat labdába, max cérnát rakosgatni, vagy TESCO-ba cuccost rakosgatni mehetsz

- előbb alkoss valami NAGYOT magadnak aztán a népnek, aztán másoknak - ez a filozófia a nyerő, én is még csak az elején járok, és még egy pár évig ott is leszek :D

szóval ha programozni a pénz miatt tanultál meg, akkor felejtsd is el, mert a programozás az egy élet cél, nem egy pénz myomda :)

ez vót enyim vélemény, akinek tetszeni nem annak ez nem ő véleménye :D

2013. febr. 12. 00:29
 33/35 anonim ***** válasza:

Nem legális pénzkeresés programozással! tetszőleges életkor! Izgalmas élet! Folyamatos fejlődési lehetőség! Magas pénzkereseti lehetőség!

Elvárások:

-ssh, icmp, ip-udp, udp-ip,dns tunnelling ismerete

-komoly hálózati ismeretek

-böngésző pluginok irásának ismerete

-keyloggerek írásának ismerete

-egyéb hálózatbeli ismeretek

-exploitok írásában szerzett tapasztalatok

-metasploit komoly szintű használata

Előny jelent:

-linux ismeretek

-Ethical Hacking tanfolyam elvégzése(CEH minősítéssel)

-dns rekorba php, vagy egyéb script nyelv helyezése és önkicsomagoló futtatással

-saját szerver folyamatos eléréssel

Pénzkeresés: a zombihálózata-l egy fizetett hirdetésre való kattintással lehetséges:)

Na jó csak poén :) Ezen kívül nem sok lehetőséged van, ahogy a többiek elmondták, és én se ajánlom ezt. Csak gondoltam mutatok egy lehetőséget neked( még egyszer mondom nem ajánlom, mert ez illegális):

[link]

Csak a poén kedvéért szolt.

De ha bármelyiket ismered ezek közül, akkor tartasz valahol.

2013. febr. 12. 09:07
 34/35 anonim ***** válasza:
Évi egymillió dollár azért nem rossz:)
2013. febr. 12. 09:09
 35/35 anonim ***** válasza:

"Könnyű dolog volt itt beoltani a Kérdezőt, de mi az a feladat amire már alkalmaznátok egy kezdőt? A robotos és szállodás feladat nyilván poén volt, ahogy a FacebookSkypePicassa is.

Vagy tényleg írjon mindenki egy snake-et referenciának?"

- Amikor kiderült, hogy ugyan tud összetettebb programokat írni, de még nem írt egyet sem, már lehetett tudni, hogy lódít. Én csupán azért kértem Kareszt, hogy legyen egy kis sikerélménye, ha meg tudja oldani. Aztán még ő oltott le, hogy 2 perces feladatokkal ő nem foglalkozik.

Egy szint után már jogos az oltás.

2013. febr. 12. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!