A legnagyobb vágyam az, hogy programozó legyek és azt
akarom tudni milyen a programozói élet?
Figyelt kérdés
Imádom a gépeket,videojátékokat és ugy érzem,hogy ebbe a szakmába kapnám meg legjobban a helyem.Eddig ugy néz ki,hogy a középsuliba matek-info szakra megyek és utánna természetesen főiskolába is ugyanerre a szakra.
Attól függ, ha nagyon jól tolod akkor legalább sok pénzt kapsz, ha nem akkor még azt sem, de arra készülj fel hogy szüzen halsz meg.
2013. jan. 26. 18:17
2/34 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDD Ezt saját tapasztalatból mondod?
2013. jan. 26. 18:19
3/34 anonim válasza:
Igen. Programozóként dolgozok 10 éve és elmondhatom, hogy egy katolikus papnak változatosabb a nemi élete. Azokat legalább néha lekummantja egy öregasszony vagy megtekerik a ministránsfiúkat, de programozóként még ennyire sem számíthatsz.
2013. jan. 26. 18:27
4/34 A kérdező kommentje:
Annyira elfoglalt vagy?Naponta mennyit ülsz a gépnel?
2013. jan. 26. 18:30
5/34 anonim válasza:
Nem is az hogy elfoglalt vagy, jó persze napi 12-14 órát simán a gép előtt ülök, abból mondjuk 7-8-at aktívan munkával foglalkozva, de nem is ez a probléma. Én ellenben veled nem akartam mindig programozó lenni ez csak úgy jött. Aztán amióta ezzel foglalkozom, mintha a csajok kiszagolnák, hogy én programozó vagyok. Pedig előtte volt csajom bőven, most meg csak akkor ha fizetek érte. Nem vágom miért, de a csajok erre nagyon nem buknak és nem is kell elmondanod, hogy ezzel foglalkozol levágják ezt maguktól is. Szal barátkozz össze marokmarcsával mert ő lesz az egyetlen csajod a jövőben.
2013. jan. 26. 18:33
6/34 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék személyeskedni, de jól keresel? :DDD
2013. jan. 26. 18:36
7/34 anonim válasza:
Most éppen nem túlzottan jól havi 350 k bruttót keresek, de volt hogy futott a szekér és akkor sem álltak sorba a pénzéhes ribik az ajtóm előtt, pedig nem bántam volna.
2013. jan. 26. 18:39
8/34 A kérdező kommentje:
Az szép :DDD Készitettél már játékot?
2013. jan. 26. 18:42
9/34 anonim válasza:
Korábbi válaszolóra ne hallgass... Nem a szakma miatt nem lesz valakinek barátnője, nyilván van a háttérben más is. Én "szeretek" programozni, de idegtépő is lehet egy idő után. Viszont ha szeretsz gépekkel foglalkozni, nem kell feltétlenül hardcore programozónak lenned. Választhatod még az informatikai biztonságot is (ennél pl. vállalatok hálózatát építed ki biztonságosan, majd karbantartod stb.), hálózatokkal is foglalkozhatsz. Én biztos nem fogok 10 évig programozni, simán tovább tudod magadat fejleszteni. Lehetsz teszter, projekt vezető, szoftver tervező stb. Utóbbi kommentelőnk lehet webprogramozó, azoknak a bérezése alulmarad a szoftverfejlesztőkével szemben.
2013. jan. 26. 18:42
10/34 anonim válasza:
Elnézést, nem volt túl egyértelmű. IB-nél vállalatok belső hálózatát tervezed, hozod létre. Rendszermérnöknél pedig pl. telekommunikációs cégeknél helyezkedhetsz el tudtommal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!