Mennyire jó ill. stresszes programozóként dolgozni?
Szeretnék jól megtanulni programozni C, C++ és C# nyelveken olyan szinten, hogy dolgozni is tudjak programozóként.
Kérdésem az, hogy mennyire érdekes illetve mennyire unalmas vagy stresszes programozóként dolgozni?
Nem lehet megmondani. Sok mindentől függ: munkahely, főnök, kollégák, környezet, te pillanatnyi állapotod, a te életfelfogásod.
Egy egyszerű hivatali állás ugyan úgy lehet stresszes és unalmas vagy épp izgalmas, mint egy programozói. Más kérdés, hogy egy programozó nem érti, hogy a hivatalnoki állás, hogy lehet érdekes, míg egy hivatalnok nem érti, hogy a gépet bámulni egész nap, mitől érdekes.
Elkalandoztam...
Ez nagyon sok mindentől függ, mint ahogy már leírták. Munkahely, főnök, kollegák, stb.
Vannak olyan munkahelyek, ahol alapból úgy állnak hozzá az alkalmazotthoz, hogy a sz-rt is kisajtolják belőle, az alapjáraton is stresszes.
Aztán vannak nyugis helyek, de ott is néha vannak húzós időszakok.
Akkor belevágnék a tanulásba.
Mennyi idő alatt lehet eljutni olyan szintre, hogy dolgozni is lehessen programozóként?
(Keveset már tudok a C++-ból, pointerek, tömbök, függvények; de objektum orientált részét még tanulnom kellene.)
Ja, kérni lehet segítséget, de nem biztos, hogy kapsz.
Tapasztalat előző munkahelyemről, ami miatt egy idő után besokalltam, és felmondtam.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!