Akik a magyar nemes egyetemeken végeznek programozóként (és különféle ágaiba), ők megállnák a helyüket a Szilícium Völgyi cégekben?
Oda szerintem pályakezdőket alapból nem nagyon vesznek fel.
De tegyük fel, hogy igen; Ebben az esetben ugye az a kérdés, hogy az USA neves egyetemeihez képest mi hol állunk. Nos, szerintem ugyanazt a szintet mi is megütjük, elméleti szempontból valószínűleg jobb is az oktatás, gyakorlat szempontjából meg valószínűleg ott jobb, mert ott több pénz van megvenni a drága technológiákat, amin gyakorolhatnak a hallgatók.
Ja, a folyékony angol tudást azt alapnak veszem, ha az nincs meg, akkor totál esélytelen, akármilyen egyetemről is jöttél :D
Utolsó, ha nem tolakodó a kérdésem, te hol élsz külföldön?
Amúgy én csak érdeklődésből tettem fel a kérdést, nem készülök programozónak, sőt még egyetemre sem.
Most olvasom a "Egyetlen kattintás - Jeff Bezos és az Amazon felemelkedése" c. könyvet és ebben szó esik egy két programozóról akik a Szilícium Völgyben dolgoznak, és ebből kifolyólag fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Magyar egyetemen, CSS rendszert még csak-csak, de Profi szinten PHP, C++, C# hol tanulnának?
Még az ELTEn is sokkal gyengébbeket tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!