Hogyan kell a puppy 5.2.8 at átállítani magyar nyelvűre?
Én sem ismerem a Puppy-t, de ha telepítéskor nem kérdezte meg, hogy milyen nyelven települjön, akkor valószínű, hogy nem tud magyarul.
Hasonló gépigényű oprendszer gyanánt kipróbálhatod a Lubuntut, az biztosan tud magyarul.
Illetve úgy látom, hogy vannak a Puppyhoz is mindenféle csomagok, amik egy-egy programot megmagyarítanak, de ettől sosem lesz magyarul beszélő oprendszered. Itt nézz körül:
...és sürgősen állj neki angolul tanulni :)
Köszönöm a tanácsokat! Itt most megjegyezném: telepítés elött be lehetett állítani a magyar nyelvet, még a live betöltődése után kiadott egy ablakot. És- gondolom - fel is ajánlja a gép újraindítását, hogy mentse a beállításokat. Csak én nem indítottam újra, hanem telepítettem. Telepítés befejeztével kiadta a cd-t, majd újraindítás. Ekkor kérdezett rá, hogy mentse e a beállításokat. Persze, én a "nem"re ok-oltam.
Próbáltam elölről kezdeni a telepítést, de a particionáló nem tudja újraformázni, a particio neve elött van egy lakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!