Angolon/németen kívül milyen nyelvtudás lenne hasznos web-programozóként M. o. -n?
Figyelt kérdés
Bennem van egy olyan, hogy szívesen megtanulnék valami (számomra) fura, nem hétköznapi nyelvet. Ez nekem pl orosz, finn ilyesmi. De ha nem lenne belőle hasznom akkor inkább hagynám.
Magyarországon szeretnék majd dolgozni, legalábbis jó pár évig biztos.
Lenne olyan "fura" nyelv ami hasznomra válhatna ezen a szakterületen (vagy ehhez közelin)?
2012. okt. 14. 13:19
1/3 ejbenjaro válasza:
Persze, ilyen például a PHP, a HTML, CSS, JavaScript, esetleg Java, és még a Microsoft .Net platformjának a webes részeit lefedő nyelvekkel sem rossz megismerkedni, lévén ki tudja hol lesz rá szükség :).
2/3 A kérdező kommentje:
ha-ha.:)
Közben olvasgattam kicsit, és arra jutottam, hogy informatikában nincs értelme, kivéve ha ott akarnék dolgozni.
2012. okt. 14. 13:55
3/3 anonim válasza:
Így van, nincs értelme.
Angol nyelvtudásnak viszont annál inkább, ha cégnél akarsz dolgozni, ott sok helyen alapkövetelmény egy közép vagy felsőfokú angol nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!