értelmes volt az első válaszadó :D
visual studio-t
Semmi esetre se visual studio-t:D
Milyen OS-t használsz?
gcc + valamilyen editor elég az alapokhoz.
Amúgy a Code::Blocks a lgjobb:
"gcc + valamilyen editor elég az alapokhoz."
Ezzel messzemenően egyetértek, a C fordítási modellje annyira fontos részét képezi a nyelvnek, hogy anélkül tanulni öntökönlövés.
"Amúgy a Code::Blocks a lgjobb:"
Ez viszont vészesen nagy baromság, ahogy a VS-ellenesség is fentebb. Milyen jogon jelented ki, hogy az A legjobb?
Előző válaszólónak igaza van ( meg az előzőeknek is ). Nem ördögtől való a VS és ha pont MS specifikus cuccokon fejlesztel akkor nem olyan rossz az.
Én azt mondom itt a cél terület is meghatározza a fejlesztési környezetetet. Errefelé mindenféle beágyazott cuccok röfögnek és ahogy a srácokat nézem elég speckó a környezet.
A kérdező milyen jellegű dolgokat akar buherálni?
Én egy ingyenes programot használok: PellesC
Szerintem tökéletes.
Én is inkább a Code::Blocksot favorizálom, mivel kisebb és gyorsabb a Visual Studional és a szabványos gcc csomagokkal (is) dolgozik.
De a legalapabb dolgokra egy sima gcc és Notepad is elég.
iostrem "munka közben":
WC pucoláshoz nem szokás Visual Studio-t használni. Elég gyakran írsz hülyeségeket (itt nem a Visual Studiora gondolok, szíved joga azt használni), nem tudom milyen munkáltató alkalmaz ilyen kaliberű programozókat :D Én nem hallgatnék rád senki helyében, elég sok esetben bizonyítottad szakmai tudatlanságod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!