Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen könyvet ajánlotok C-hez?

Milyen könyvet ajánlotok C-hez?

Figyelt kérdés

Pontosabban C-vel már megismerkedtem de csak felületesen. Most még mélyrehatóbban szeretném megismerni, minden előnyével, hátrányával és lehetőségével együtt. A cél most desktpora ( pontosabban Windows de azért ez elég egyértelmű :)) ) egy kis egyszerű játékot szeretnék írni, normális grafikával meg minden.

Pontosabban Melyik C-t ajánljátok és milyen jóm részletes könyvet ismertek amit megvehetnék és jól elmondja. Persze a könyvnek nem kell totál 0-ról indulnia mert azért eddig is programoztam és elég jól megy szóval olyan gyenge haladó szinten tartok, így a könyv is illeszkedhet ehhez.

2013. jan. 24. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne tanulj c minek nehezítenéd meg a dolgodat.

Nem az a célod hogy létrehoz egy op rendszert.

Ott a c++ azt tanuld mert elbutított szerintem az aki c akar tanulni és játék készítés vele a célja.

"Pontosabban Melyik C-t ajánljátok"

Ez meg micsoda béna kérdés.

Semmi értelme.

Itt egy könyv

Tanuljuk meg a c++ prog nyelvet 24 óra alatt.

Utána az SFML el programozhatod a grafikát.

2013. jan. 24. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi bajod a c vel első programozási nyelvnek kiváló én is azt tanulom most a suliba. Én mondjuk játékot biztos nem irnék vele én egy objektum orientált programozási nyelvet tanulnék meg a helyedben de szerintem ne a c++ legyen inkább a java a legtöbb mostani játék meg mobilos appok ezen alapulnak, irtad hogy tanultál c-t ezután a java már gyerekjáték lesz neked mert a Java a c++ on alapul ami meg a c-n sok hasonlóság van köztük.
2013. jan. 24. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!