SOS,5 napom van hogy megtanuljak C-ben programozni. Milyen könyvet vagy netes írást ajánlotok?
Sziasztok!
A kását annyira forrón azért nem eszem, de 24-én szombaton kemény számonkérés lesz. Operátorok, ciklusutasítások, elágazás, tömbök, meg valami Void -os valami is lesz.
Elméletben már tudok ezt-azt, de a compiler mindig megszivat, és nem tudom hogy most mikor melyik változót kell idézőjelbe tenni, mikor aposztrof...?
Mit olvassak , hogy tanuljak is belőle?
FIGYELEM! Nekem C nyelv kell GNU fordítós fajta, nem pedig C++
Pontokat igazságosan adok!
Oké, köszönöm. Ment a pont.
De azt is tudni kell, hogy én még ÉLETEMBE EGY BETŰ forráskódot sem gyártottam, semmilyen nyelvben. Így is ajánlott nekem a könyv?
Csak mert Benkő Tibinéni könyve használhatatlan például...
Itt van egy kis oktató anyag :
Nem olvastam végig,csak az elejébe olvastam bele és úgy látom az alalapokat tartalmazza.De ha mégsem a neten rengeteg oktató anyagot találhatsz.
Például még ezen az oldalon is rengeteg oktató anyagot megosztanak egymással az emberek,de regisztrálnod kell hogy letudd tölteni őket:
Regisztráció után baloldalon csak kattints rá a doksi-böngészőre,beírod amit keresel és reménykedsz.
C programozással kapcsolatban kapásból 3 doksit találtam,szóval ezen az oldalon is érdemes lehet kutakodnod.
Köszönöm!
A JAVA -snak üzenem, hogy én életembe nem programoztam még semmit.
Ha életedbe nem programoztál, akkor miért kell most ez így hirtelenjében? Maga a tudásanyag amúgy egyáltalán nem "kemény" ahogy írtad, de magát a programozás logikáját nem lesz egyszerű megtanulni ennyi idő alatt, ez viszont kell hozzá.
Szerintem innen megtanulható: [link]
Utolsó előtti: Köszi, de nekem nem kell pussz-pussz, az ANSI/ISO C99 -et kell tudnom. Semmi féle extrákat nem használhatok.
Utolsó: nem tudok angolul, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!