Hogyan írnátok ilyen algoritmust?
Figyelt kérdés
Írjon algoritmust, mely beolvas maximum 20db nullától különböző egész számot. A beolvasás végét a bevitt "0" számjegy, vagy a 20. bevitt érték jelenti.
Írassa ki a második legnagyobb beolvasott szám értékét !
2012. nov. 29. 00:26
11/18 anonim válasza:
Nem értesz. Eltárolom: legnagyobb, második legnagyobb. Ha vmelyiknél nagyobb, 1 vagy 2 csúszik. Persze ennek tényleg nem 20 számnál van jelentősége, de 10MB-os fájlt már nehézkes tömbben tárolni.
14/18 anonim válasza:
Én véletlenszerűen nyomogatnám a klaviatúra gombjait, amíg nem keletkezik olyan program, ami pont ezt csinálja.
15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, próbáltam :D.
Mellesleg: nem programot kell írnom (azt magamtól is megoldottam), hanem így algoritmus formában leírni nem pedig nyelv specifikusan, ami nekem eléggé új, de már rájöttem, hogy egyszerű. Sok jó választ kaptam és köszönöm őket !
2012. nov. 29. 19:47
16/18 anonim válasza:
Hogy döntöd el hogy jó, ha nem értesz hozzá?
17/18 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy ránézek ;) mint írtam, az alap algoritmus leírásához nem értek egyáltalán, ergo a nyelvfüggetlen szavakhoz. elhiheted, hogy végig tudok nézni pár sort úgy, hogy rájöjjek mire van.
2012. nov. 29. 23:15
18/18 tabaki válasza:
Hogyan, hogyan? Nagy ügy, hát megkérdezném a GyK-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!