Meg tudok még tanulni programozni?
Figyelt kérdés
14 vagyok,gimis, az info tanárom nem túl jó de én nagyon szívesen megtanulnám a programozás alapjait (vagy még többet)...esetleg tanuljak vkitől v interneten keressek rá? Nincs olyan nagy tudásom a számítógép programozás részéhez de én még is szeretnék megtanulni ilyeneket...igazából az egyik fontos kérdésem hogy nem késő-e még? a másik pedig az h hogyan kezdjek hozzá a gyakorláshoz?...segítsetek légyszi2012. nov. 4. 00:19
1/4 anonim válasza:
Miért lenne késő elkezdeni?
Én mondjuk (most 14 vagyok) kb. 9 éves koromban kezdtem el, most LUA, C#, VB.net-ben programozok elég jól (2 szervernél is programozok lua scripteket) meg most kezdtem foglalkozni assemblyvel. Igazából sosem késő, elszántság kérdése, és nem az infotanártól kell elvárni, hogy megtanítson...
2/4 iostream válasza:
Sajnálom, már nagyon idős vagy. A programozók általában 5-6 éves kor között kerülnek be a rendbe, az öt év alapozás után teszten mennek át (ennek részleteiről nem beszélhetek, titkos). Na most te már majdnem kétszer ennyi időt lébecoltál el, az agyad egyszerűen már alkalmatlan, és hát képzeld el, hogy a 6 évesek között tanulsz.
De ne aggódj, rendszergazda még lehetsz!
3/4 anonim válasza:
Sajnos iostreamnek igaza van. Ha tíz éves korodig nem jöttek elő a UNIX gének, akkor már nem érdemes belekezdened, mert vért izzadva is csak béna programozó lehetsz, akire Excel VB Scriptek programozása vár csak. (Nem, az nem jó dolog.)
4/4 anonim válasza:
C# -et keresd:
Google, vagy akármilyen keresővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!