Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Meg tudok még tanulni programo...

Meg tudok még tanulni programozni?

Figyelt kérdés
14 vagyok,gimis, az info tanárom nem túl jó de én nagyon szívesen megtanulnám a programozás alapjait (vagy még többet)...esetleg tanuljak vkitől v interneten keressek rá? Nincs olyan nagy tudásom a számítógép programozás részéhez de én még is szeretnék megtanulni ilyeneket...igazából az egyik fontos kérdésem hogy nem késő-e még? a másik pedig az h hogyan kezdjek hozzá a gyakorláshoz?...segítsetek légyszi
2012. nov. 4. 00:19
 1/4 anonim válasza:
74%

Miért lenne késő elkezdeni?

Én mondjuk (most 14 vagyok) kb. 9 éves koromban kezdtem el, most LUA, C#, VB.net-ben programozok elég jól (2 szervernél is programozok lua scripteket) meg most kezdtem foglalkozni assemblyvel. Igazából sosem késő, elszántság kérdése, és nem az infotanártól kell elvárni, hogy megtanítson...

2012. nov. 4. 00:37
 2/4 iostream ***** válasza:
66%

Sajnálom, már nagyon idős vagy. A programozók általában 5-6 éves kor között kerülnek be a rendbe, az öt év alapozás után teszten mennek át (ennek részleteiről nem beszélhetek, titkos). Na most te már majdnem kétszer ennyi időt lébecoltál el, az agyad egyszerűen már alkalmatlan, és hát képzeld el, hogy a 6 évesek között tanulsz.

De ne aggódj, rendszergazda még lehetsz!

2012. nov. 4. 00:43
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos iostreamnek igaza van. Ha tíz éves korodig nem jöttek elő a UNIX gének, akkor már nem érdemes belekezdened, mert vért izzadva is csak béna programozó lehetsz, akire Excel VB Scriptek programozása vár csak. (Nem, az nem jó dolog.)
2012. nov. 4. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:

C# -et keresd:

Google, vagy akármilyen keresővel.

2012. nov. 6. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!