Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan oldjam meg c++-ban?

Hogyan oldjam meg c++-ban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok, mert nem tudom megcsinálni c++-ban az alábbi feladatot: a beírt szám összes páros osztóját írja ki!

Én így képzelem el, de sajnos nem azt adja ki:

#include<iostream.h>

main()

{

int i,szam;

cout<<"irjon be egy szamot: ";

cin>>szam;

for (i=0;i<=szam;i++)

{

if (i % 2==0)

cout<<i<<endl;;

}

system("pause.void");

}

Köszönöm a segítséget;

2012. okt. 31. 14:14
1 2
 11/12 iostream ***** válasza:
0%

Nagy cégnél vagyok, ott a munka kódtúrásból áll. Nem rossz csinálni, ha nem rossz a kód, de itt speciel az, ezért is váltok.

Szétválasztás alatt nem tudom, pontosan mire gondolsz, én szívesen kódolok itthon is, de sokan nem teszik ezt, ez ízlés és választás kérdése, ki hogyan tölti a szabadidejét. Nem leszel jobb vagy rosszabb ember attól, hogy otthon programozol jókedvedben vagy fát faragsz.

Keresni meg jól lehet vele, én most szarul keresek, de így is több a nettó, mint az országos átlag bruttó.

2012. nov. 1. 12:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2012. nov. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!