Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Game maker 8 pro. Hogy oldjam...

Game maker 8 pro. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Nos, van a Game Maker 8 pro. Egy 2d-s minecraft-ot szeretnék megcsinálni. Azt hogy kell megcsinálni, hogy a pálya fel legyen osztva rublikákra? Mert ugye eredetileg oda teszi le a blokkot ahova a create object mutat. Hogy csináljam meg hogy ne legyen a letett kocka félig a levegőben, félig pedig a másik blokkon?
2012. ápr. 30. 16:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem válaszol senkíí :'(
2012. ápr. 30. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát hidd el szeretnénk, de sajnos programozók vagyunk, ilyen összekattintgatós Pistike progikhoz nem értünk :( De majd jön valaki és tuti segít, ne add fel!
2012. máj. 1. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Azért köszi.
2012. máj. 1. 18:32
 4/4 anonim válasza:
szia! én segíthetek,régóta foglalkozok game makerrel és szívesen segítek de akkor együtt kell velem ezen a projekten dolgoznod.Nézd én kedves próbálok lenni tehát ha küldesz nekem egy levelet a pazicski.tibi@citromail.hu-ra akkor segítek. Hidd el ezt így nem lehet elmondani. Remélem írsz, és hidd el tudom a választ.
2012. júl. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!