HTML webprogramozást szeretnék CSSel kibővíteni, de nem tudom a CSSt rákapcsolni a HTMLre. Tipp?
Pár képpel szeretném ismertetni bajomat:
A honlap jelenleg így néz ki: [link]
A macskákat és a kutyákat egy 3x3as un. négyzetben szeretném elhelyezni. Tehát 3 macska legyen egymás mellett, az alatt még 1 macsek és két kutya és az alatt a többi 3 kutya ha jól számoltam...
A programozás így néz ki: [link]
A kijelölt sorral van valami gond tudom...
Elvileg ezzel kell összekapcsolnom, hogy beálljanak a helyükre a képek.
Segítségeteket előre is köszi, ha valami nem érthető szóljatok, nem biztos h érthetően mondtam el... xd
A kijelölt sor jó. A CSS-ben rossz zárójeleket használsz. Nem (), hanem {} jelek kellenek, azért nem működik. Meg az is problémás lehet, hogy a vége nincs befejezve a html-nek.
Az itt található HTML+CSS videókbók sokat tanulhatsz:
amit elsőre észrevettem, az az amit már leírtak, és hogy cica kettő id-nél rossz helyen van a macskaköröm
de ennek ellenére teljes mértékben nem így oldanám meg :D
és lezárásképp, ez nem programozás
Kedves SipiZork. Ez miért ne lenne programozás? Nem tudom te hogy vagy vele, lehet hogy neked ez nem, de más igen, de talán annak is eszedbe kéne jutnia, hogy te is így kezdted, akkor ez nagy feladat volt számodra, most én vagyok a soron, nem azt kérdeztem, hogy számodra mi a programozás és mi nem, ha nem megoldást kértem a kérdésemre.
Utolsó igen szerintem is kusza lett, de majd dolgozom még rajta.
a programozás tekintetében, nem az én véleményemet mondtam.
"A HTML (angolul: HyperText Markup Language=hiperszöveges jelölőnyelv) egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki" forrás: Wikipédia"
A HTML leíró nyelv, nem programozó nyelv, tény, nem vélemény :)
Nem hordtalak le, tanuljál csak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!