Hol lehet Mo. -on webprogramozást tanulni?
Menj a
csak1ezres.hu
oldalra. 3 hónapos regisztráció csak 3000 Ft. Ezért aztán annyi videóanyagot tölthesz le, hogy csak győzd megtanulni. A HTML-től kezdve a JavaScript, CSS, PHP, SQL, stb. Szerintem jobb, mint a tanfolyamok, ráadásul magad osztod be az idődet és visszatérhetsz arra a részre, amit nem értettél elsőre. Ezen kívül van fórum is, ahol segítséget kérhetsz-adhatsz sok témában.
Masodikkal ertek egyet. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, legyen hozza megfelelo papirod (ertsd: egyetem/foiskola).
Lehet, hogy nem tanitanak meg minden fel eves technologiat (aminek a fele ugyis meg a sullyesztobe ugynilyen gyorsan), de jol lerakjak az alapot a szemleletmododnak.
Nem szeretem azokat, akik valtig allitjak, hogy ok maguktol tanultak meg es megis milyen jok. Ilyenkor eleg egy pillantast vetni a kodjukra (tisztelet a nagyon keves kivetelnek).
Persze az oktatas mellett sokat kell magadtol is tanulni, gyakorolni, hogy tenyleg erts ahhoz ami erdekel, mivel ami erdekel, az a tananyag max 10%-a
Szia!
Ajánlom az ELTE IK programtervező informatikus MSc Multimédia szakirányát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!