Hogyan tanuljak C++ nyelvet?
Nos teljesen kezdő vagyok, úgyhogy azt szeretném tudni, hogy hol kezdjem? Melyek a legalapabb dolgok, ahonnan kezdenem kéne, és mivel folytassam, hogy végül eljussak a C++ nyelv tanulásáig?
Nem sajnálom rá az időt, tudom, hogy nagyon sokáig fog tartani, de szeretném megtanulni magamnak, mivel nem informatikára járok, ezért esélytelen, hogy valaha ezt iskolában megtanuljam...
Köszönöm a válaszokat!
Én a helyedben egyszerűbbel kezdeném. Majd fokozatosan haladnék a C-k felé. (Azért C-k, mert nagyon sok C alapú nyelv van ami alapjaiban majdnem, hogy megegyezik.)
Nem ajánlom a könyveket, inkább "jegyzet"-eket keress és persze használd a programozók 1. törvényét: "Google a barátod, Wiki a barátnőd!"
Magyarul ne is keress rá semmire, max port.hu-n.
Sok szerencsét, én is így kezdtem!
Felesleges c nyelvet tanulnia.
Nagy butaság az ha valaki azt mondja,hogy c vel kell kezdeni.
Minek?
Minek ha ott a c++?
Azzal kezdj c++ egyből.És a 24 órás könyvből meglátod szörnyen jól sikerült az a könyv.Kezd el szépe.
Aki meg a C ajánlta arra padig ne hallgass.
Egyetertek a felettem levovel.
Ha jol tudsz angolul akkor ajanlom neked a [link] oldalt. Itt az alapok mind megtalalhatoak.
Ha epphogy tudsz akkor egy kis penz es lynda.com, en onnan tanultam meg az oldalrol es remekul megy nekem a nyelv. Es en jol tudok angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!