Hogyan válhatok profi hackerré?
Gondolok itt: adatbázisok,játékok,rendszerek feltörésére, adatok lopására stb.
Például: Játékokban felhasználó lopása
Redszerekben pontok vagy akármik leszívása(saját hasznomra fordítása).
Programokra lennék főleg kíváncsi, és hogy hol-hogy lehet megtanulni?
+1 az irományhoz és jogos az is amit előtte mondtak.
Az önállóság is nagyon fontos.
Én 15 évesen magamtól kerestem megoldást a problémámra és eszméletlen sokat olvastam, tanultam.
Most is még csak inkább komolyabb érdeklődőnek számítok. (Pedig hidd el tudok pár dolgot és több év van mögöttem.)
Na meg persze egy ELTE-s programtervező informatikus BSc diploma is van azóta...
A hackerré válás egy hosszú folyamat és nem, nem fordítják a saját hasznokra a tudást a legtöbbször a hackerek, sőt...
Egy hacker sokkal intelligensebb, mint te azt gondolnád, rengeteget tanul, és nem másoktól kérdezget
Ha te nem tudsz magadtól keresgélni, tanulni, és azt hiszed, hogy néhány program segíteni fog, akkor tévedsz és nem valószínű, hogy bármikor tudsz ilyet csinálni, mivel nincs kitartásod.
Lényegtelen, hogy hacker vagy cracker, vagy bármi más, tudjuk mire gondol a kérdező. Rettentő nagy intelligencia és logika kell ehhez, nem mindent lehet csak úgy megtanulni.
Nem mindenkiében csak a tudatlan suttyókéban.
Nem késő, csak hajrá, irány tanulni.
Az itt válaszolóknak csak nagyon kis százaléka tud kompetensen hozzászólni ehhez a témához. Nem itt fogod megkapni a válaszokat erre.
A te szorgalmadon múlik, szóval hajrá, irány MINDENT tanulni.
De pár támpont, ami nagyon fontos:
- hálózati ismeretek, tudd hogyan működnek a számítógépes hálózatok, milyen protokollok vannak, ezek miként működnek.
- PHP, SQL, webes technológiák, talán a weboldalak feltörése a legelterjedtebb, ehhez pedig profin ismerni kell a használt technológiák működését, gyengéit.
Ez kezdetnek jó lehet, de persze még nem feltétlenül elég, sőt.
Na itt arról van szó kéremszépen, hogy a kedves kérdező (wow) accountokat szeretne lopkodni, modifikálni szeretné pvp-n a saját, és az ellenfele statjait, és ő így akar lenni azerothban a b@sszájba. de legyen szó bármilyen játékról a terv ugyanez. :D
de öcskös, elárulok egy titkot: a profik LAN-on játszanak egymás ellen (WCG,CPL, DreamHack,Intel Extreme Masters, ESWC...) többek között a felsorolt rendezvényeken. Szemtől szemben, egy asztalnál... ott legfeljebb rommá vernék először a géped, aztán téged :D:D::DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!