Hogyan kezdjem, hogy tudnám elérni a célomat?
Szeretnék csinálni egy BMX-es játékot, lehetőleg 3D-t.
Angolul tudok, milyen programozást kéne tanulnom? A másik pedig az, hogy van esetleg olyan letölthető játékmotor, amiben meglehetne ezt csinálni? Cryengineban gondolom nem.. De unity esetleg? Tudom, hogy egy bonyolult dologba kezdenék bele, de szépen lépésről lépésre csak sikerülne. Hogy kezdjem?
A Python is lehet jó megoldás, de az említett Unity is segíthet.
Elindulni igazából bármilyen nyelvvel lehet.
Esetleg a C++ jobb kezdés lenne. (Bár Pythonban sem nehéz játékot írni, viszont C-hez talán több engine és segítség van. Cserébe kicsit bonyolultabb.)
Ha tovább is akarsz ezzel foglalkozni, akkor C++ a jobb, a Python meg nem egy program, de gondolom elírás volt.
Egyedül miért ne lehetne megcsinálni? Ott van példának a Paranormal, amit én is ismerek, azt is egy ember csinálta, és annyira nem rossz.
C++ra gondoltam én is, egyébként meg lehet egyedül csinálni, persze sokkal lassabban és nagyobb munkával, de meglehet.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Unity szimpatikusabb, tudom, hogy nehezebb de szerintem az választom.
Hát nemtom....
Egyszerű játékokat 8-10 en készítenek ami hónapokig tart..
És azok még csak hobbi szinten csinálják és az eredmény sem lesz világmegváltó játék.
Egyedül értelmetlen belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!